• Η Ολγα Κεφαλογιάννη είναι έγκυος και δηλώνει: «Η μητρότητα δεν έχει ηλικία»

    Προ ημερών γιόρτασε τα 46α γενέθλιά της –το ανακοίνωσε μέσω Instagram (βλέπε προηγούμενη Βαβέλ, εδώ). Επειτα γνωστοποίησε τον γάμο της με τον Μίνω Μάτσα (βλέπε άλλη Βαβέλ, εδώ). Και τώρα, η Ολγα Κεφαλογιάννη δημοσιοποίησε την εγκυμοσύνη της.

     

    Σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα» και στη Μαρία Λεμονιά, η βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, είπε:

     

    «Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα.

     

    »Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος. Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές, ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει» είπε, μεταξύ άλλων, η κυρία Κεφαλογιάννη στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον γάμο της.

     

    Αλλά τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time», η κυρία Κεφαλογιάννη και ο κ. Μάτσας θα αποκτήσουν δίδυμα!

  • Ο Κυριάκος Πιερρακάκης στα γυρίσματα της Disney για τον Αντετοκούνμπο

    Για όσους δεν το ξέρουν, ο πολυπράγμων Κυριάκος Πιερρακάκης είναι υπεύθυνος και για το ΕΚΟΜΕ, το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας, που μεταξύ άλλων προωθεί και τα γυρίσματα κινηματογραφικών παραγωγών στην Ελλάδα.

     

    Ετσι, το περασμένο Σάββατο, ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε –λέμε τώρα, οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στον προσωπικό λογαριασμό του στα social media– στο Αθλητικό Κέντρο Ζωγράφου, όπου έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας της Disney για την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τη φτώχεια της Αθήνας στη δόξα του ΝΒΑ.

     

    Στο Αθλητικό Κέντρο Ζωγράφου, στα γυρίσματα της ταινίας για την πορεία του Giannis Antetokounmpo προς το NBA. ΕΚΟΜΕ #Leonidas_Christopoulos

    Δημοσιεύτηκε από Kyriakos Pierrakakis στις Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

     

    Η ταινία για τον Giannis δεν είναι η μόνη ξένη παραγωγή που έρχεται στη χώρα μας. Αν όλα πάνε καλά, το καλοκαίρι θα αρχίσουν τα γυρίσματα για τη συνέχεια του «Knives Out», με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ.

     

    Παράλληλα, για γυρίσματα ταινίας στην Ελλάδα ετοιμάζεται τον Αύγουστο και ο φημισμένος σκηνοθέτης θρίλερ Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ. Πρωταγωνιστές του φιλμ «Crimes of the Future»
    θα είναι ο Βίγκο Μόρτενσεν –που έχει ξανάρθει στην Αθήνα για το «The Two Faces of January» (2014)– και οι Κρίστεν Στιούαρτ και Λεά Σεϊντού.

  • Η Καϊλή θεωρεί το ΚΙΝΑΛ «προσωρινή ομπρέλα»

    Για τους λάτρεις της κεντροαριστερής βαβούρας, να πούμε ότι η Εύα Καϊλή, ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, έδωσε συνέντευξη στα vrilissianews.gr.

     

    Σιγά τα Βριλήσσια, θα πει κάποιος, όμως εκεί η κυρία Καϊλή είπε κάτι ενδιαφέρον. Απαντώντας στην ερώτηση για την ενδεχόμενη επιστροφή στο όνομα και στα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ, η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ απάντησε:

     

    «Για τους πολίτες που θυμούνται πώς άλλαξε η Ελλάδα επί ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ είναι μια ομπρέλα προσωρινή θέλω να πιστεύω, μέχρι να ενοποιηθεί και πάλι ο χώρος και να αποσαφηνίσει την ταυτότητά του στη νέα ψηφιακή εποχή. Εκεί θα φανεί με ποιους προχωράμε και ποιοι θα μείνουν πίσω».

     

    Οσοι διάβασαν στην απάντησή της μια διαφωνία με τη γραμμή της Φώφης Γεννηματά περί ΚΙΝΑΛ και τίποτε άλλο και μια σύμπλευση με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος έφτασε να φωτογραφίζεται μέχρι και μέσα σε παλαιά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Θεσπρωτία (βλέπε άλλη Βαβέλ, εδώ), δεν έκαναν και πολύ λάθος.

     

    Αν και η κυρία Καϊλή θεωρείται και οπαδός της λύσης Ανδρουλάκη, του συναδέλφου της στην Ευρωβουλή και πρώτο σε σταυρούς στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ.

     

    Τον οποίο Νίκο Ανδρουλάκη, άλλωστε, όπως ανέφερε η στήλη «Θεωρείο» της «Καθημερινής της Κυριακής», θεωρούν επικρατέστερο και άλλα φωτισμένα στελέχη του ΚΙΝΑΛ, όπως ο βουλευτής Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

  • Διαφωνία Λοβέρδου - Φώφης για τη συνεπιμέλεια

    Το πρόβλημα βέβαια στο Κίνημα Αλλαγής, πέρα από τις χαμηλές δημοσκοπικές επιδόσεις, είναι ότι η αντιπαράθεση της προέδρου Φώφης Γεννηματά με τον Ανδρέα Λοβέρδο, διεκδικητή της αρχηγίας, εκδηλώνεται με κάθε ευκαιρία.

     

    Ετσι, οι δυο τους φέρεται να διαφωνούν ακόμα και για το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια.

     

    Οπως ανέφεραν «Τα Παραπολιτικά», ο κ. Λοβέρδος είναι υπέρ του νομοσχεδίου και δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ενώ η κυρία Γεννηματά είναι αντίθετη. Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δέχτηκε εισήγηση ακόμα και να διαγράψει από την ΚΟ τον κ. Λοβέρδο αν βγει εκτός γραμμής.




text
  • Για να λέμε την αλήθεια, για αυτό ψηφίστηκε η Ζωή. Για να τους σπάει τα νεύρα


    28 Μαρτίου 2024, 18:07