• Ο Κώστας Ζαχαριάδης ανακοίνωσε τα ραντεβού του με τα εμβόλια από το... στοκ

     

    Δεν είναι μια ωραία εικόνα αυτή που έχει διαμορφώσει ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους εμβολιασμούς.

     

    Και δεν είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε τον Νοέμβριο για «εμπόριο ελπίδας» από την κυβέρνηση, αμφισβητώντας την πρόοδο της επιστήμης και ότι τα εμβόλια ήταν καθ’ οδόν.

     

    Είναι το μετά: ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που αρνήθηκε τις κάμερες όταν εμβολιάστηκε, τάχα για να μην το κάνει επικοινωνιακό σόου (μόνο που γι’ αυτό εμβολιάστηκε κατά προτεραιότητα, για να το κοινοποιήσει)· ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που μίλησε για «ξεστοκάρισμα» των εμβολίων της AstraZeneca· ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που έβλεπε τα στελέχη του να μη συμμετέχουν στην καμπάνια εμβολιασμού και δεν έκανε και πολλά για να το αλλάξει.

     

    Ολο αυτό το διάστημα, μόνο ο Νίκος Φίλης είχε καλέσει τον κόσμο να εμβολιαστεί –και μάλιστα με το εμβόλιο της AstraZeneca– γεγονός που σχολιάστηκε και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρόσφατα (βλέπε παλαιότερη Βαβέλ, εδώ).

     

    Αυτήν την άσχημη εικόνα έσπευσε να αλλάξει ο Κώστας Ζαχαριάδης, βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών και από τις πιο σοβαρές παρουσίες στον ΣΥΡΙΖΑ.

     

    Ο κ. Ζαχαριάδης, ο οποίος ως 38χρονος δήλωσε ότι δεν νιώθει ότι θα κάνει εμβόλιο από το στοκ (βλέπε χθεσινή Βαβέλ, εδώ), δημοσιοποίησε ότι έκανε χρήση της πλατφόρμας των 30-39, αυτήν που κατά τον κ. Τσίπρα την άνοιξαν (οι κυβερνώντες) για «να ξεστοκάρουν», και έκλεισε τα ραντεβού του για τον εμβολιασμό του.

    Ας ελπίσουμε ότι το παράδειγμά του θα ακολουθήσουν και άλλοι ομόσταυλοί του στον ΣΥΡΙΖΑ.

  • Εμβολιάστηκε με AstraZeneca ο Ευάγγελος Λιάκος, ο νεότερος των βουλευτών

    To εμβόλιο της AstraZeneca έκανε ο Ευάγγελος Λιάκος, βουλευτής Δυτικής Αττικής της ΝΔ και νεότερο μέλος του κοινοβουλίου, διαφημίζοντάς το μέσω social media.

     

    Γεννηθείς το 1989, ο κ. Λιάκος έκανε το εμβόλιο τη Μ. Πέμπτη, κάνοντας χρήση της πλατφόρμας των ραντεβού για την ηλικιακή ομάδα 30-39. Επειτα είπε: «Η γενιά των 30ρηδων θα κάνει και πάλι τη διαφορά».

     

     

    Η γενιά των 30ρηδων θα κάνει και πάλι τη διαφορά. Είμαι βέβαιος ότι θα πρωτοστατήσουμε στην επιχείρηση «Ελευθερία»….

    Δημοσιεύτηκε από Λιάκος Ευάγγελος στις Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021

     

    Ο εμβολιασμός των νεότερων βουλευτών της ΝΔ με το σκεύασμα της AstraZeneca υπήρξε ένα ζήτημα, με συνέπεια να υπάρξει κινητοποίηση του γραμματέα της ΚΟ Γιάννη Μπούγα, που άρχισε τα τηλέφωνα (βλέπε χθεσινή Βαβέλ, εδώ), θυμίζοντάς τους ότι πρέπει να δώσουν το καλό παράδειγμα.

     

    Ο κ. Λιάκος το έκανε. Απομένει να δούμε τους άλλους νέους της ΝΔ. Και κυρίως τις άλλες…

  • Η ευχητήρια κάρτα με το μουστάκι του Μεϊμαράκη δεν είναι μόνο για το Πάσχα

    H ευχητήρια κάρτα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ευρωβουλευτή και πρώην προέδρου της ΝΔ, είναι πάντα κάτι που αναμένει ο κόσμος της μικροπολιτικής, είτε έχουμε Χριστούγεννα είτε Πάσχα, όπως τώρα.

     

    Ετσι, ο κ. Μεϊμαράκης δεν χάλασε το χατίρι των οπαδών του –του ίδιου και του μουστακιού του. Ανήρτησε στα social media την κάρτα με το μουστάκι και με ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για την κρίση της πανδημίας: Λίγο ακόμα και βγαίνουμε…

     

    Δημοσιεύτηκε από Vagelis Meimarakis – Βαγγέλης Μεϊμαράκης στις Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021




text
  • «Ζεσταίνει την καρδιά μου να ξέρω ότι υπάρχει δεσμός με έναν πρόσφατο άγιο». Πώς του ξέφυγε ο Στέφανος του Παϊσίου; Δεν είπε κάτι σχετικό ο γέροντας;


    18 Απριλίου 2024, 13:13