207
| ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Και επίσημα αρνητής του εμβολίου ο Πολάκης

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουνίου 2021, 10:07
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Και επίσημα αρνητής του εμβολίου ο Πολάκης

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουνίου 2021, 10:07

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής, μίλησε για «σαχλαμάρες» του Παύλου Πολάκη και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τις αποκηρύξει. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά δεν το έκανε. Αλλά δεν είναι και «σαχλαμάρες». Ο κ. Πολάκης, βουλευτής Χανίων, πρώην αν. υπουργός Υγείας και γιατρός στο επάγγελμα, δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν εμβολιάζεται κατά της Covid-19, επικαλούμενος τις επιπλοκές –ρίχνοντας νερό στον μύλο του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Μετά τα υπονοούμενά του στη Βουλή –«έκανα τα δοκιμασμένα εμβόλια», εννοώντας ότι αυτά κατά του κορονοϊού δεν είναι δοκιμασμένα– ο κ. Πολάκης συνέχισε μέσω Facebook. Σε σχετική ερώτηση είπε ότι δεν έχει εμβολιαστεί και θα το αποφασίσει το φθινόπωρο. «Τώρα δεν έχει νόημα» είπε.

Ουσιαστικά λοιπόν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αν. υπουργός Υγείας στέλνει ένα βροντερό –και επικίνδυνο– μήνυμα κατά των εμβολιασμών, καθώς, εκτός των άλλων, είναι και γιατρός που μπαίνει σε χειρουργεία.

Τις αναφορές τού κατά Τσίπρα «αψύ Σφακιανού» αλίευσε από τα social media και ανέδειξε το πρωί της Πέμπτης ο Ακης Σκέρτσος, υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, ο οποίος σχολίασε: «Ας σκεφθούμε πώς θα πήγαινε η εθνική εμβολιαστική εκστρατεία αν στη θέση του υπουργού Υγείας είχαμε έναν αρνητή του εμβολιασμού κατά της COVID».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...