• Ο Μπαλάσκας δίνει... συμβουλές σε επίδοξους δράστες γυναικοκτονίας

    O Σταύρος Μπαλάσκας είναι ένας αστυνομικός-τηλεπερσόνα. Ως συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. βγαίνει στα κανάλια για να υπερασπιστεί συναδέλφους ή να γεμίσει τηλεοπτικό χρόνο σε ρεπορτάζ για εγκλήματα.

     

    Γενικά, δεν τον λες και Ελιοτ Νες. Οταν έγινε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, έλεγε ότι οι δράστες είναι «σεσημασμένοι αλλοδαποί». Τώρα που αποδείχτηκε ότι ο δολοφόνος ήταν υπερήφανος Ελληνας, είπε ότι το είχε καταλάβει από την αρχή. Τι λαγωνικό!

     

    Εκεί όμως που ξεπέρασε τον εαυτό του, ήταν όταν βγήκε στο Mega και, πάνω στη φλυαρία του, είπε ότι ο δολοφόνος της Καρολάιν ήταν «βλάκας» επειδή κάθισε και έστησε όλη αυτή την ιστορία περί ληστείας μετά φόνου, δίνοντας ουσιαστικά συμβουλές από τηλεοράσεως σε απανταχού γυναικοκτόνους και περιγράφοντας εμμέσως πλην σαφώς πώς αντιμετωπίζουν οι διωκτικές αρχές τέτοια εγκλήματα.

     

    «Είναι βλάκας πρώτα απ’ όλα. Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του, αν ήταν “τα ‘χασε και τρελάθηκε”, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την Αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή, γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικογενειακό καβγά. “Χωρίς να το θέλω, εκείνη τη στιγμή, δεν λειτουργούσα εγώ”, πρώην έντιμος βίος, 4.000 πράγματα. Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή. Είναι ένα νέο παιδί», βρήκε να σχολιάσει πρωί πρωί την Παρασκευή ο κ. Μπαλάσκας, παρουσιάζοντας έναν οδηγό γυναικοκτονίας for dummies.

     

    Πολύ λογικά προκλήθηκε διαδικτυακός σάλος. Και επειδή ό,τι τρεντάρει στο Twitter πρέπει να τύχει και της ανάλογης πολιτικής εκμετάλλευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ σκέφτηκε να καλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση!

     

    «Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της ΝΔ, κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με “4-5 χρόνια φυλακή”, με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του», ανέφεραν από την Κουμουνδούρου.

     

     

  • Ξανθός: Οποιος αμφισβητεί τα εμβόλια βλάπτει σοβαρά τη Δημόσια Υγεία

    Πολλή κουβέντα γίνεται και στον ΣΥΡΙΖΑ για το τελευταίο κρεσέντο του Παύλου Πολάκη, ο οποίος ενεγράφη πλέον και επίσημα ως αντιεμβολιαστής, αμφισβητώντας δημοσίως και επανειλημμένως την αξιοπιστία των εμβολίων κατά της Covid-19.

     

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στη Βουλή, χαρακτήρισε «σαχλαμάρες» τα όσα λέει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα εμβόλια κατά της Covid-19, όμως δεν είναι.

     

    Πρώτον, διότι ο κ. Πολάκης είναι γιατρός –υπερήφανος εκπρόσωπος αυτού του ποσοστού των υγειονομικών που δεν εμβολιάζονται–, δεύτερον, διότι είναι πολιτικός και μάλιστα πρώην αν. υπουργός Υγείας και, τρίτον, επειδή ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται να τον αποκηρύξει. Ουσιαστικά, δηλαδή, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας έχει για κορυφαίο του στέλεχος έναν πολιτικό που υπονομεύει το εθνικό εμβολιαστικό πρόγραμμα.

     

    Ετσι –τι να κάνει ο καψερός;– ανέλαβε να αποκαταστήσει κάπως την τάξη και να αμβλύνει τις εντυπώσεις ο Ανδρέας Ξανθός, βουλευτής Ρεθύμνου και πρώην υπουργός Υγείας.

     

    Ο οποίος κ. Ξανθός έδωσε συνέντευξη την Παρασκευή στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και ερωτηθείς για το θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού των υγειονομικών, απάντησε μεταξύ άλλων:

     

    «Με τα νεότερα ερευνητικά δεδομένα που τεκμηριώνουν τον υψηλό βαθμό προστασίας από σοβαρή νόσηση που παρέχουν όλα τα εμβόλια, δεν μπορεί πλέον να έχει βάση η συζήτηση περί μη αποτελεσματικότητας του εμβολιασμού. Η αλήθεια είναι ότι τα εμβόλια, ακόμα και στα σημερινά ποσοστά (40% των ενηλίκων με μία δόση και 27% με δύο δόσεις), έχουν συμβάλει καταλυτικά στη βελτίωση των επιδημιολογικών δεικτών και στην υποχώρηση της νοσηρότητας και της θνησιμότητας στη χώρα.

     

    »Οποιος το αμφισβητεί αυτό, ακόμα και με επιστημονικοφανή επιχειρήματα, βλάπτει σοβαρά τη Δημόσια Υγεία».

     

    Με λίγα λόγια, ο χανιώτης συνάδελφός του βλάπτει σοβαρά τη δημόσια υγεία. Απλώς μην το πείτε στον πρόεδρο και πρέπει να κάνει κάτι παραπάνω.

     

     




text
  • H τρέλα του να είσαι Ολυμπιακός


    2 Μαΐου 2024, 22:35