383
| In Time News / ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Η ΝΔ απαντά στον Πολάκη για τον Διονύση Σαββόπουλο: «Αθλια μορφή φασισμού»

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2023, 18:21
|In Time News / ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Η ΝΔ απαντά στον Πολάκη για τον Διονύση Σαββόπουλο: «Αθλια μορφή φασισμού»

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2023, 18:21

Συνεχίστηκε την Τετάρτη η πολιτική αντιπαράθεση γύρω από το πρόσωπο του Διονύση Σαββόπουλου, μετά την τοποθέτηση του συνθέτη υπέρ της επανεκλογής της ΝΔ στην κυβέρνηση.

Τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, και ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων στελεχών και υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον καλλιτέχνη με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου! Τολμάς και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες…», έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, για να προσθέσει έπειτα και σειρά χαρακτηρισμών. «Είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος! Ο Ραφαηλιδης είχε σε όλα δίκιο!», πρόσθεσε.

To post του «αψύ Σφακιανού» συγκέντρωσε εκατοντάδες θετικών αντιδράσεων από τους ακόλουθούς του.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ανακοινώσει την επάνοδο του Πολάκη στα ψηφοδέλτια, μετά την αντιαπράθεση μεταξύ του ίδιου και της ηγεσίας, συνοδεία της ακόλουθης επισήμανσης:

«Η δημόσια στάση, οι παρεμβάσεις και δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, οφείλουν να υπηρετούν τον κοινό στόχο για τη νίκη στις εκλογές και τη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος».

Η επίμαχη ανάρτηση του κρητικού βουλευτή στον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται είχε «τραβήξει το αυτί», μετά από την ανάρτηση που στοχοποιούσε δικαστές και δημοσιογράφους

Με αφορμή την παραπάνω τοποθέτηση, όσο και εκείνες άλλων μελών του κόμματος, μεταξύ των οποίων υποψήφιοι βουλευτές, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης άσκησε σκληρή κριτική στην Κουμουνδούρου.

«Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο είναι το πρόσωπο μιας άθλιας μορφής του φασισμού. Ενας άνθρωπος με πραγματική δράση κατά της Χούντας, με μια σπουδαία καριέρα και μια ενωτική δημόσια παρουσία υφίσταται μια χυδαία επίθεση επειδή οι απόψεις του δεν είναι αρεστές στην αξιωματική αντιπολίτευση», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης.

«Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ενός πρώην υπουργού και βουλευτή, μιας υποψήφιας του ψηφοδελτίου Επικρατείας του, αλλά και των διαδικτυακών ταγμάτων εφόδου του, εξαπολύει μια χυδαία επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σε έναν καλλιτέχνη με σημαντική προσφορά στην Ελλάδα και στον πολιτισμό, επειδή απλώς εξέφρασε την άποψή του», συμπλήρωσε.

«Ετσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία στην Κουμουνδούρου: να είμαστε ελεύθεροι να συμφωνούμε μαζί τους. Πλέον, δεν τους φοβάται κανείς. Γι’ αυτό και την Κυριακή θα ηττηθούν οι κάθε είδους φασίστες, είτε της πάνω είτε της κάτω πλατείας», κατέληξε ο Παύλος Μαρινάκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...