355
|

Απίστευτη ομολογία Γιαννάκου: Συνδέσαμε την παράλυση με το εμβόλιο για να πάρει αποζημίωση η νοσηλεύτρια!

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2021, 14:19

Απίστευτη ομολογία Γιαννάκου: Συνδέσαμε την παράλυση με το εμβόλιο για να πάρει αποζημίωση η νοσηλεύτρια!

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2021, 14:19

Στοιχεία δεν είχε. Ούτε την επιστημονική τεκμηρίωση. Νοσηλευτής είναι ο άνθρωπος, αριχσυνδικαλιστής στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων. Αλλά βγήκε και είπε ότι η 40χρονη νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα εκδήλωσε συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας αφού έκανε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Γιατί το έκανε;

Αν πούμε ότι δεν έχει σχέση το εμβόλιο με το πρόβλημα υγείας της νοσηλεύτριας, δεν δικαιούται αποζημίωση!

Αυτήν την εξωφρενική εξήγηση έδωσε την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος ισχυριζόμενος παράλληλα πως «στατιστικά, υπάρχει μία πιθανότητα να συνδέονται»! Ο ίδιος είπε ότι όλα τα εμβόλια ή φάρμακα έχουν πιθανότητα παρενέργειας. Ομολόγησε δηλαδή την (συνδικαλιστική) σκοπιμότητα πίσω από την σπουδή του να συνδέσει τον εμβολιασμό με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, προκαλώντας αναταράξεις στο πρόγραμμα εμβολιασμών.

Ο κ. Γιαννάκος βρέθηκε στο στόχαστρο εισαγγελικής έρευνας για διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, αφού την Πέμπτη έσπευσε να συσχετίσει τον εμβολιασμό της νοσηλεύτριας με την εκδήλωση συμπτωμάτων του συνδρόμου Γκιλέν-Μπαρέ.

Ετσι, βγήκε το πρωί της Παρασκευής στα κανάλια και συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και παραδέχτηκε ότι «πρέπει να στηρίξουμε τη συνάδελφο γιατί αν πούμε ότι δεν έχει σχέση (το εμβόλιο) δεν δικαιούται να πάρει την αποζημίωση, έχει δύο παιδάκια».

Ο πρόεδρος της ΠΟΔΕΗΝ επέμεινε μάλιστα ότι «στατιστικά, υπάρχει μία πιθανότητα (να υπάρχει σύνδεση με το εμβόλιο) και την ξέρουμε όλοι, απειροελάχιστη. Οι γιατροί είπαν ότι δεν αποκλείουν να συνδέεται με το εμβόλιο. Είμαστε σε αυτή τη γραμμή».

Κατά τα άλλα ο κ. Γιαννάκος υποστήριξε: «Εγώ ο ίδιος έχω κάνει το εμβόλιο. 50.000 υγειονομικοί κάνανε το εμβόλιο δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι πάνω από 400 χιλιάδες Έλληνες που έχουν κάνει το εμβόλιο, δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα. Όμως έχουμε ένα γεγονός με μία νοσηλεύτρια 40χρονη στην Κέρκυρα, η οποία ήταν καλά στην υγεία της, χωρίς κανένα πρόβλημα, η οποία μετά τη δεύτερη δόση εμφάνισε σοβαρά προβλήματα υγείας, μεγάλο πρόβλημα στα κάτω άκρα που δεν τα κινούσε, με αποτέλεσμα τώρα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Μίλησα με τη συνάδελφο και είναι καλύτερα. Η επιστημονική κοινότητα του νοσοκομείου δεν αποκλείει η κατάσταση της υγείας της να συνδέεται με τον εμβολιασμό», ισχυρίστηκε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...