• Ο Γεωργιάδης απαντά στην Κατερίνα Καινούργιου για το αν το «Αδωνις» είναι καλλιτεχνικό ψευδώνυμο

    Ενας τρόπος για να καταλάβεις ότι έρχονται οι εκλογές είναι όταν οι πολιτικοί κάνουν εισπήδηση στον κόσμο του ελληνικού lifestyle –ο Θεός να το κάνει lifestyle, αλλά τέλος πάντων: είναι η στιγμή που εγκαταλείπουν την αποκλειστικότητα και την ασφάλεια του πολιτικού τοκ σόου και δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο ελαφρό, σε μια προσπάθεια να προσεγγίσουν νέα κοινά.

     

    Την Παρασκευή, λοιπόν, ο Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, ξύπνησε όπως συνηθίζει νωρίς νωρίς και αφού έκανε την γνωστή πρωινή ρουτίνα του, δηλαδή να βγει και να μιλήσει στον Αρη Πορτοσάλτε στο φιλόξενο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, πέρασε από τον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 για τις ανάγκες της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» των Γιώργου Παπαδάκη και Μαρίας Αναστασοπούλου, όπου τσακώθηκε για τις τιμές στο γάλα και έπειτα ολοκλήρωσε τις μιντιακές του υποχρεώσεις με ένα επικοινωνιακό ρεσάλτο στην πολυθρόνα της Κατερίνας Καινούργιου.

     

    Ο κ. Γεωργιάδης έδωσε το «παρών» στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», με την κυρία Καινούργιου να προλογίζει μια «ανθρώπινη και αποκαλυπτική» συνέντευξη με τον υπουργό Ανάπτυξης.

     

    Και υπό μία έννοια ήταν. Διότι ο κ. Γεωργιάδης εκθείασε μεν και απέναντι στην κυρία Καινούργιου «το καλάθι του νοικοκυριού», αλλά αναφέρθηκε και στη σχέση του με τα social media –«έχω τους περισσότερους haters», είπε μεταξύ άλλων– απάντησε στις φήμες ότι το «Αδωνις» είναι καλλιτεχνικό ψευδώνυμο, ενώ μίλησε και για τη σχέση του με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου –«δεν της απαγορεύω να κάνει τηλεόραση».

     

    Για όποιον έχει όρεξη, ήταν μια συνέντευξη 20 λεπτών [απολαύστε υπεύθυνα]

     

     

  • Και δεύτερο πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ πήρε σε μεταγραφή η ΝΔ

    Και δεύτερο πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής πήρε η Νέα Δημοκρατία, με την ανακοίνωση μάλιστα να συνοδεύεται από τη σχετική πόζα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

     

    Μετά τη σύμπραξη με τον Σπύρο Καρανικόλα, ο οποίος είχε διατελέσει εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού έργου του Κινήματος Αλλαγής επί των ημερών της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, η ΝΔ ενέταξε στους κόλπους της και την Ελευθερία Φτακλάκη.

     

    Ποια είναι αυτή; Είναι διεθνολόγος και κάποτε τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΚΙΝΑΛ, αλλά παραιτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο με βολές κατά της ηγεσίας της Χαριλάου Τρικούπη για «καθεστωτικές νοοτροπίες και βυζαντινισμούς που απέχουν μακράν από τις προσωπικές και πολιτικές της αρχές».

     

    Τώρα θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ στην περιφέρεια Δωδεκανήσου και έκανε και τη σχετική πολιτική δήλωση.

    Μεταγραφές «αεροδρομίου» δεν τις λες, αλλά κάτι (πρέπει να) δείχνει αυτή η διαρροή δευτεροκλασάτων στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη προς τη ΝΔ.

     

    Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν βρίσκεται στην Αθήνα αλλά στις Βρυξέλλες, γίνεται κατανοητό ότι οι εν λόγω πόζες στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν βγει εδώ και μέρες και δημοσιεύονται εντέχνως μία μία για να μεγιστοποιήσουν το όποιο επικοινωνιακό αποτέλεσμα.

     

    ΥΓ. Ακολούθησε και άλλος πρώην Πασόκος, ο Απόστολος Σπυρόπουλος, ο οποίος επίσης ανακοίνωσε πως συμπράττει με τη ΝΔ, φωτογραφήθηκε με τον κ. Μητσοτάκη και θα δώσει τη μάχη του σταυρού με τα γαλάζια ψηφοδέλτια – στην Αρκαδία αυτός.

  • Η αλήθεια για το «κόμμα της Δήμητρας Λιάνη»

    Πολλές λέξεις γράφτηκαν και ακόμα περισσότερο clickbait έπεσε με την «είδηση» ότι η Δήμητρα Λιάνη, χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, ιδρύει νέο κόμμα με τίτλο Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα και σκοπό να κατέλθει στις προσεχείς εκλογές διεκδικώντας κομμάτι των βεριτάμπλ Πασόκων.

     

    Βέβαια δεν ήταν έτσι, η κυρία Λιάνη δεν ίδρυσε τίποτα. Εγραψε σχετικά ο «Μικροπολιτικός» στα «Νέα»:

     

    «Σας είχα γράψει ότι η απλή αναλογική θα εμπνεύσει την ίδρυση νέων κομμάτων. Κάποιες φορές όμως η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε φαντασία. Χθες ανακοινώθηκε η ίδρυση κόμματος με το όνομα “Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα” που οριοθετείται ως “αμιγώς ανδρεϊκό” και “πιστό στα οράματα του Ανδρέα Παπανδρέου” – τα πολιτικά οράματα του μεγάλου ανδρός, όχι τα οράματα που πιθανόν να βλέπουν κάποιοι σήμερα. Το κόμμα φερόταν να έχει ως επικεφαλής τη Δήμητρα Λιάνη. Όμως αυτό διαψεύστηκε, με στελέχη του να λένε ότι δεν έχει καμιά σχέση με τη χήρα ενώ άλλοι διευκρίνιζαν ότι η Λιάνη δεν ηγείται, αλλά έχει δώσει την έγκριση και τη στήριξή της. Οταν συμφωνήσουν και το λύσουν μεταξύ τους θα σας ενημερώσω».




text
  • Είχαμε το γυναικείο μποξ, τώρα έχουμε τον Mpox


    15 Αυγούστου 2024, 22:29