319
Ο πρώην συντονιστής Τομέων Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Σπυρόπουλος με τον Πρωθυπουργό , χαμογελαστοί στη φωτογραφία της ανακοίνωσης για την προσχώρησή του στη ΝΔ | Γραφείο Τύπου ΝΔ

«Μεταγραφών» συνέχεια από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ με Απόστολο Σπυρόπουλο και Ελευθερία Φτακλάκη

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2023, 16:12
Ο πρώην συντονιστής Τομέων Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Σπυρόπουλος με τον Πρωθυπουργό , χαμογελαστοί στη φωτογραφία της ανακοίνωσης για την προσχώρησή του στη ΝΔ
|Γραφείο Τύπου ΝΔ

«Μεταγραφών» συνέχεια από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ με Απόστολο Σπυρόπουλο και Ελευθερία Φτακλάκη

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2023, 16:12

Ημέρα προσχωρήσεων στη Νέα Δημοκρατία και η Παρασκευή για πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, καθώς μετά τον Σπύρο Καρανικόλα (εδώ) που «ένωσε δυνάμεις» με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος μπήκαν η πρώην τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής Ελευθερία Φτακλάκη και ο πρώην συντονιστής Τομέων Πολιτικής,  Απόστολος Σπυρόπουλος – γιος του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου, σε μία μεταγραφή με τη δική της συμβολική σημασία.

Η μεν κυρία Φτακλάκη που αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ τον περασμένο Σεπτέμβριο καταλογίζοντας στη νέα ηγεσία του «καθεστωτικές νοοτροπίες και βυζαντινισμούς», κατέρχεται υποψήφια με το κυβερνών κόμμα στα Δωδεκάνησα, ενώ ο κ. Σπυρόπουλος θα είναι υποψήφιος στην Αρκαδία.

«Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει στις τάξεις της τον Απόστολο Σπυρόπουλο. Ο Απόστολος Σπυρόπουλος με επαγγελματική διαδρομή ως στέλεχος επιχειρήσεων και πλούσια πολιτική δράση στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, του οποίου μέχρι πρόσφατα ήταν συντονιστής των τομέων πολιτικής, αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη, προοπτική για τους νέους και κοινωνικό μέρισμα για όλους.

»Ο Απόστολος Σπυρόπουλος με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία», αναφέρει η ανακοίνωση της Πειραιώς για την ένταξη του πρώην συντονιστή Τομέων Πολιτικής του Κινήματος.

Νωρίτερα, η άλλοτε αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, σημείωνε στην πρώτη της δήλωση μετά την προσχώρησή της στη ΝΔ, ότι στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, «είναι επιτακτική ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και στην ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας».

«[…] Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου, στα νησιά μας, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να είμαι υποψήφια βουλευτής στα Δωδεκάνησα με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Στρατεύομαι με τους άξιους συνοδοιπόρους στον αγώνα για μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση την επόμενη τετραετία», τονίζει η  Ελευθερία Φαλτάκη.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...