227
Το ξενοδοχείο Coco Palm Dhuni Kolhu στις Μαλδίβες | Facebook

Υπερπολυτελές ξενοδοχείο σού πληρώνει τα πάντα για να προσέχεις θαλάσσιες χελώνες

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2019, 22:00
Το ξενοδοχείο Coco Palm Dhuni Kolhu στις Μαλδίβες
|Facebook

Υπερπολυτελές ξενοδοχείο σού πληρώνει τα πάντα για να προσέχεις θαλάσσιες χελώνες

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2019, 22:00

Ενα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδίβες πληρώνει σε έναν τυχερό όλα τα έξοδα για να προσέχει θαλάσσιες χελώνες για 15 ημέρες μέσα στον Αύγουστο.

Το ξενοδοχείο Coco Palm Dhuni Kolhu δίνει τόσο μεγάλη σημασία στην προστασία της θαλάσσιας χελώνας, ώστε έχει ιδρύσει το Marine Turtle Rescue Centre για τη μελέτη των συμπαθών ερπετών.

Οπως αναφέρει η ιταλική Corriere, το resort ζητάει κάποιον που θα προσέχει τις θαλάσσιες χελώνες για δύο εβδομάδες και απλώς θα ενημερώνει το Instagram με αναρτήσεις και φωτογραφίες.

Ο τυχερός θα πρέπει να τις ταΐζει, να καθαρίζει τις δεξαμενές τους και να παρακολουθεί τους γιατρούς όταν τις εξετάζουν.

Χελώνες στο Marine Turtle Rescue Centre

Το ξενοδοχείο δεν δίνει κάποια αμοιβή, αλλά ένα πακέτο που, όπως αναφέρει, κοστίζει πάνω από 5.000 ευρώ: πληρώνει τα αεροπορικά εισιτήρια, δωρεάν διαμονή και διατροφή καθώς και ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στις δραστηριότητες του ξενοδοχείου, όπως καταδύσεις, κρουαζιέρες και κολύμπι σε ύφαλο πλάι σε αμέτρητα θαλάσσια είδη.

Από τις 4 Ιουνίου ανοίγει η φόρμα για τις αιτήσεις που θα πρέπει να συνοδεύονται από μια επιστολή-έκθεση και ένα σύντομο βίντεο που θα αναφέρει ο υποψήφιος γιατί είναι ο πιο κατάλληλος για τη δουλειά, με την τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων να είναι η 1η Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News