316
Ο Γιάννης Ξανθούλης και η Julia Quinn έρχονται στις οθόνες μας μέσα από τη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του στο YouTube | CreativeProtagon

Public Events Go Social: Συναρπαστικές λογοτεχνικές συναντήσεις

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2021, 18:20
Ο Γιάννης Ξανθούλης και η Julia Quinn έρχονται στις οθόνες μας μέσα από τη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του στο YouTube
|CreativeProtagon

Public Events Go Social: Συναρπαστικές λογοτεχνικές συναντήσεις

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2021, 18:20

Ο Φεβρουάριος συνεχίζεται δυναμικά, με τον διαδικτυακό θεσμό του #1 βιβλιοπωλείου της χώρας, #PublicEventsGoSocial! Με λίγα μόνο κλικ, κορυφαίες προσωπικότητες του λόγου και της τέχνης έρχονται ζωντανά στις οθόνες μας, μέσα από τη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 19:00 υποδεχόμαστε τον βραβευμένο από τα Public Book Awards συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη, που θα μιλήσει για το βιβλίο του «Ζωή μέχρι χθες». Μαζί του θα βρίσκεται ο δημοσιογράφος Γιάννης Πανταζόπουλος σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση. Γεννημένος το 1947 στην Αλεξανδρούπολη από γονείς πρόσφυγες της Ανατολικής Θράκης, ο Γιάννης Ξανθούλης έχει γράψει μυθιστορήματα και θεατρικά έργα, αλλά και βιβλία και θεατρικά έργα για παιδιά.

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 19.00 τη σκυτάλη παίρνει η πολυβραβευμένη συγγραφέας του παγκόσμιου best-seller «Οικογένεια Μπρίτζερτον», Julia Quinn. Η κ. Quinn θα συζητήσει με τις Δανάη Μπάρκα και Ελιάνα Χρυσικοπούλου σχετικά με την επιτυχία-ρεκόρ του βιβλίου της, όπου βασίστηκε η τηλεοπτική σειρά του Netflix “Bridgerton” (Μπρίτζερτον) αλλά και για τη συνεχόμενη πρωτιά στις best seller λίστες των New York Times. Η τηλεοπτική σειρά είναι βασισμένη στο πρώτο από τα οκτώ βιβλία της Julia Quinn και μας μεταφέρει στην εποχή της Αντιβασιλείας στη Βρετανία, σε ένα ταξίδι γεμάτο ίντριγκες, πάθη και δυναμικές ηρωίδες που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, χωρίς να περιμένουν έναν όμορφο πρίγκιπα να τις σώσει.

Και αυτόν τον μήνα συντονιζόμαστε με το #PublicEventsGoSocial σε Facebook, YouTube και blog για να παρακολουθήσουμε αυτές και πολλές ακόμη εκδηλώσεις!

Φυσικά δεν ξεχνάμε να μοιραστούμε τα σχόλιά μας για βιβλία που διαβάσαμε αλλά και να αναζητήσουμε νέους τίτλους στο bookfriends.gr, το μεγαλύτερο site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Ελλάδα, που πλέον συγκεντρώνει περισσότερες από 50.000 κριτικές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News