204
Κερδίστε τα ψώνια της χρονιάς παίρνοντας μέρος σε εβδομαδιαίες κληρώσεις | Μπισκότα Παπαδοπούλου

Δώρο τα ψώνια της χρονιάς από τα Μπισκότα Παπαδοπούλου

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2021, 12:17
Κερδίστε τα ψώνια της χρονιάς παίρνοντας μέρος σε εβδομαδιαίες κληρώσεις
|Μπισκότα Παπαδοπούλου

Δώρο τα ψώνια της χρονιάς από τα Μπισκότα Παπαδοπούλου

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2021, 12:17

Tόσα χρόνια τα αγαπημένα σας Γεμιστά Παπαδοπούλου συντροφεύουν κάθε σας στιγμή στη βόλτα, το σχολείο, την εκδρομή με την παρέα γεμίζοντας γλυκά τη ζωή σας. Τώρα, τα Γεμιστά και ΦρουτοΓεμιστά Παπαδοπούλου με τον διαγωνισμό «Γεμίζουν Καλάθια» σας προσφέρουν εκτός από απόλαυση… και τα ψώνια της χρονιάς!

Με κάθε συσκευασία από τα αγαπημένα σας κλασικά Γεμιστά και ΦρουτοΓεμιστά Παπαδοπούλου έχετε την ευκαιρία να μπείτε στις εβδομαδιαίες κληρώσεις για να κερδίσετε τα ψώνια της χρονιάς, αξίας 3.000 ευρώ.

Τα κλασικά Γεμιστά και τα ΦρουτοΓεμιστά Παπαδοπούλου προσφέρουν μεγάλα δώρα

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός. Βρείτε το αυτοκόλλητο με τον κωδικό του διαγωνισμού στις συσκευασίες των Γεμιστών και ΦρουτοΓεμιστών Παπαδοπούλου, μπείτε στο http://www.gemizounkalathia.gr και πάρτε μέρος στην κλήρωση της εβδομάδας για να κερδίσετε μια κάρτα Spendeo συνολικής αξίας 3.000 ευρώ για τις αγορές σας από Super Market.

Μην ξεχνάτε! Όσο περισσότερους μοναδικούς κωδικούς καταχωρήσετε στο site, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες για να είστε εσείς ο/η νικητής/τρια της εβδομάδας! Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 30/06/2021.

Βρείτε το αυτοκόλλητο στις αγαπημένες σας γεύσεις Γεμιστών και ΦρουτοΓεμιστών Παπαδοπούλου, πάρτε μέρος στις εβδομαδιαίες κληρώσεις και γεμίστε το καλάθι σας.

Δείτε το TVC εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=as5zpCN-eXw

#GemizounKalathia #GemistaPapadopoulou

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News