Με εξαιρετικές προτάσεις, το ξενοδοχείο «Hyatt Regency Thessaloniki» συνεχίζει και φέτος τον σχεδιασμό γαστρονομικών εμπειριών, που αξίζει να απολαύσετε. Οι εκδηλώσεις ανοίγουν στις 18 Ιανουαρίου 2025 με ένα μοναδικό δείπνο σχεδιασμένο και εκτελεσμένο από τους chef Απόστολο Αλτάνη και Ανταμ Κοντοβά και συνεχίζονται στις 26 Ιανουαρίου με ένα Brunch Πολίτικης Κουζίνας από τη Μαρία Εκμεκτσίογλου.
Ο σεφ Ανταμ Κοντοβάς ανοίγει τη σειρά των «Gastronomy Gala»
Στο πλαίσιο των γαστρονομικών εκδηλώσεων «Gastronomy Gala», που πραγματοποιούνται κάθε μήνα από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάιο, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στις 21:00, το εστιατόριο «Αμβροσία» του «Hyatt Regency Thessaloniki» μάς προσκαλεί σε μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία σε συνεργασία με την «Estrella». Ο executive chef του ξενοδοχείου Απόστολος Αλτάνης ενώνει τις δυνάμεις του με τον διακεκριμένο chef Ανταμ Κοντοβά για τη δημιουργία ενός μενού, που θα μείνει αξέχαστο.
Ο Ανταμ Κοντοβάς είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και καινοτόμους σεφ της γενιάς του, γνωστός για τη μοναδική του ικανότητα να παντρεύει τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις με σύγχρονες τεχνικές. Εχει συνεργαστεί με κορυφαία εστιατόρια, όπως το βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin «Sea Grill» στις Βρυξέλλες και έχει τιμηθεί με βραβεία, όπως αυτό του Καλύτερου Νέου Σεφ από το FNL.
Και το εστιατόριο «Αμβροσία», ήδη γνωστό για τη δημιουργική του προσέγγιση στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, είναι το ιδανικό σκηνικό γι’ αυτή τη συνεργασία. Το ειδικά σχεδιασμένο μενού υπόσχεται μια απολαυστική βραδιά, στην οποία θα αναδειχθεί η ελληνική κουζίνα με έναν εντελώς ξεχωριστό τρόπο. Πρόκειται για μια εμπνευσμένη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη δημιουργικότητα και αγάπη για τις ελληνικές γεύσεις, που αναμένεται να μείνει αξέχαστη.
Ενα μενού μοναδικό
Συγκεκριμένα, στο menu degustation της 18ης Ιανουαρίου στο εστιατόριο «Αμβροσία», το καλωσόρισμα περιλαμβάνει ταρτάρ τόνου με εσπεριδοειδή και αμάρυνθο, τηγανητό μπάο-μπαν με καπνιστό χέλι, ανθόγαλο και χαβιάρι, και κροκέτα με πατάτα, πικάντικο τσορίθο, καπνιστά μύδια και αντζούγια. Το πρώτο πιάτο αποτελείται από χτένια, βασιλικό καβούρι, σάλτσα αμυγδάλου (ajo blanco) και αυγοτάραχο και το δεύτερο πιάτο φέρνει στο τραπέζι ταρτάρ μόσχου, βασιλικό καβούρι, μπριός, σάλτσα ΧΟ και μαύρη τρούφα. Ακολουθεί το τρίτο πιάτο με γαρίδες καραμπινιέρο στα κάρβουνα, EXM ΒΒQ, φιστίκι, αβοκάντο και σάλτσα μπίσκ, και το τέταρτο πιάτο με φιλέτο μπλακ άνγκους, παλαιωμένη γραβιέρα, καμένη σελινόριζα και παστράμι βοδινού γουαγκιού. Και το μενού ολοκληρώνεται με σορμπέ από βότανα και πίκλες ανθών κουφοξυλιάς, και καραμελωμένη λευκή σοκολάτα, ψητά μήλα, σάλτσα μίσο και τηγανητό ρύζι.
Info
Σημειώστε τις ημερομηνίες του «Gastronomy Gala»
Κάθε μήνα διοργανώνεται στο εστιατόριο «Αμβροσία» ένα μοναδικό, απολαυστικό «Gastronomy Gala», στις παρακάτω βραδιές:
- Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2025, σε συνεργασία του executive chef του «Hyatt Regency Thessaloniki», Απόστολου Αλτάνη με τον βραβευμένο νεαρό chef Ανταμ Κοντοβά. Ακολουθούν οι διοργανώσεις
- Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025
- Σάββατο 29 Μαρτίου 2025
- Σάββατο 31 Μαΐου 2025
Κρατήσεις: Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στη γαστρονομική βραδιά της 18 Ιανουαρίου, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2310 401411.
Προπώληση: Μπορείτε, ακόμη, να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από το Adam Kodovas@Hyatt |The Diners | Εισιτήρια online!|More.com ή από τα καταστήματα Public και Nova.
Brunch Πολίτικης Κουζίνας με τη Μαρία Εκμεκτσίογλου, το πρώτο «Go Brunch» του 2025
Την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2025, το «Hyatt Regency Thessaloniki» μας προσκαλεί σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με την σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου και το ξεχωριστό της Brunch με Πολίτικη Κουζίνα, το πρώτο της σειράς «Go Brunch», σε συνεργασία με την «Estrella».
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου, με την αφοσίωσή της στην πολίτικη κουζίνα και την ικανότητά της να την αναβιώνει μέσα από μοντέρνες τεχνικές, είναι μια από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες της γαστρονομίας. Με χρόνια εμπειρίας και πλούσιο έργο, έχει καταφέρει να συνδυάσει την αγάπη για τις παραδοσιακές συνταγές με τη δημιουργικότητα και την καινοτομία, δημιουργώντας μοναδικές γεύσεις, που κερδίζουν κάθε γευσιγνώστη.
Το μενού της με αυθεντικές πολίτικες γεύσεις και αρώματα θα ταξιδέψει τους επισκέπτες, προσφέροντας μια γαστρονομική εμπειρία γεμάτη ιστορία και τέχνη. Μην χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε ένα φαγητό που συνδυάζει το παρελθόν με το παρόν, μέσα από ένα brunch γεμάτο δημιουργικότητα και αυθεντικότητα.
Για ακόμη μια χρονιά, δε, η αεροπορική εταιρία Aegean στέκεται στο πλευρό των «Go Brunch» ως επίσημος χορηγός αερομεταφορών, φέρνοντας στη Θεσσαλονίκη τους καλύτερους σεφ και τις καλύτερες γεύσεις από κάθε γωνιά της Γης. Και χάρη στη συνεργασία αυτή, το «Hyatt Regency Thessaloniki» προσφέρει πραγματικά διεθνείς γαστρονομικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου.
Info
Το ημερολόγιο των «Go Brunch»
H σειρά «Go Brunch» επιφυλάσσει πολλές γευστικές εκπλήξεις για το 2025. Σημειώστε τις ημερομηνίες:
- Κυριακή 26 Ιανουαρίου: Γεύσεις από την Πόλη με την Μαρία Εκμεκτσίογλου
- Κυριακή 23 Φεβρουαρίου: Ισπανική Κουζίνα με σεφ του «Hyatt Regency Barcelona»
- Κυριακή 03 Μαρτίου: Καθαρά Δευτέρα και Σαρακοστιανές γεύσεις από τον executive chef του «Hyatt Regency Thessaloniki» Απόστολο Αλτάνη
- Κυριακή 20 Απριλίου: Το Πασχαλινό Τραπέζι του Απόστολο Αλτάνη
- Κυριακή 18 Μαΐου: Κρητικές γεύσεις που αναδεικνύουν την παράδοση του νησιού
Τιμή: Η τιμή κατ’ άτομο είναι καθορισμένη στα 56 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται κρασί)
Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις για παιδιά από 0 – 6 ετών είναι δωρεάν, ενώ για παιδιά από 6 – 12 ετών προσφέρεται έκπτωση 50% στην τιμή του ενηλίκου.
Προπώληση: Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από το Link Προπώλησης Go Brunch@Hyatt Regency Thessaloniki | Εισιτήρια online! | More.com, από τα καταστήματα Public, Nova και τηλεφωνικά στο 2310-401411.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News