303
Εορταστική ατμόσφαιρα στο σαλόνι και στο ταμπλό μιας BMW |

Ουπς! Ενα χριστουγεννιάτικο animation στην οθόνη της BMW σου

Εορταστική ατμόσφαιρα στο σαλόνι και στο ταμπλό μιας BMW
|

Ουπς! Ενα χριστουγεννιάτικο animation στην οθόνη της BMW σου

Τώρα που οι οθόνες των αυτοκινήτων δε λένε μόνο χιλιόμετρα, στροφές κινητήρα και τεχνικού τύπου πληροφορίες αλλά είναι συνδεδεμένοι υπολογιστές, μπορείς να έχεις απρόσμενα μηνύματα στο ταμπλό σου. Οπως θα έβλεπες, για παράδειγμα, καινούργια γραφικά στο έξυπνο κινητό σου με ένα update.

Η βαυαρική εταιρεία, λοιπόν, υλοποίησε το ψηφιακό New Year Animation που βγαίνει στον «αέρα» του κόκπιτ παραμονή πρωτοχρονιάς. Θα είναι διαθέσιμο στα αυτοκίνητα που είναι ήδη εξοπλισμένα με το κατάλληλο σύστημα πολυμέσων και θα παραμείνει ως επιλογή στην οθόνη της BMW σου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, με το που βάζεις μπροστά τον κινητήρα, εμφανίζεται ένα μπάνερ στην κεντρική οθόνη. Με ένα κλικ ενεργοποιείται το ειδικό πρόγραμμα New Year, το οποίο περιλαμβάνει ένα εορταστικό animation σε όλο το πλάτος της οθόνης, με επιλεγμένες εορταστικές μελωδίες οι οποίες θα συνοδεύονται από ένα φαντασμαγορικό show από τον φωτισμό της καμπίνας. Πλάκα έχει.

Ο οδηγός έχει επίσης τη δυνατότητα να ενεργοποιεί τις ευχές για τη νέα χρονιά από την οθόνη ή με τη βοήθεια του BMW Intelligent Personal Assistant. Αυτό επιτυγχάνεται είτε με τη φωνητική εντολή «Hey BMW, Happy New Year», είτε από την ειδική εφαρμογή στο μενού, η οποία θα είναι επίσης διαθέσιμη για μία εβδομάδα. Η ειδική απεικόνιση New Year εμφανίζεται αυτόματα μέχρι τρεις φορές κατά την εκκίνηση του αυτοκινήτου και μετά την πρώτη ενεργοποίηση είναι προσπελάσιμη οποιαδήποτε στιγμή στο μενού Messages.

Μία παρόμοια λειτουργία έχει ετοιμάσει η BMW και για τα Χριστούγεννα σε επιλεγμένες αγορές και θα εμφανιστεί την παραμονή 24 Δεκεμβρίου. Ο εορταστικός χαιρετισμός στην οθόνη εμφανίζεται μέσω του Intelligent Personal Assistant της BMW με τη φωνητική εντολή «Hey BMW, Merry Christmas» ή μέσα από την ειδική εφαρμογή (Vehicle) στο μενού.

Τα εορταστικά animation της BMW θα είναι διαθέσιμα σε 41 χώρες σε όλο των κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, και θα εμφανίζονται στα μοντέλα με BMW Operating System 7.0 (κατάσταση λογισμικού 07/2020 ή μεταγενέστερη).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News