267
|

Εντυπωσιακό θέαμα και δυνατές συγκινήσεις στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2022 με Μεγάλο Χορηγό την COSMOTE

Avatar Advertorial 21 Σεπτεμβρίου 2022, 13:15

Εντυπωσιακό θέαμα και δυνατές συγκινήσεις στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2022 με Μεγάλο Χορηγό την COSMOTE

Avatar Advertorial 21 Σεπτεμβρίου 2022, 13:15

Στα highlights του τετραημέρου ήταν η εντυπωσιακή υπερειδική διαδρομή (EKO Super Special Stage) στο ΟΑΚA, την οποία παρακολούθησαν από κοντά περισσότεροι από 60.000 θεατές. Ανάμεσά τους και  50 τυχεροί συνδρομητές COSMOTE, που κέρδισαν μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των οδηγών.

Μετά από την EKO Super Special Stage στο Ολυμπιακό Στάδιο, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις συνεχίστηκε στα βουνά, με τέρμα τα γκάζια, στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές. Κορυφαίοι οδηγοί και συνοδηγοί απ’ όλο τον κόσμο προσέφεραν πλούσιο θέαμα, διανύοντας με απίστευτες ταχύτητες τα 300χλμ. των ειδικών διαδρομών.

Η COSMOTE TV κάλυψε και φέτος το «Ράλλυ των Θεών» με πλούσια ρεπορτάζ, αφιερώματα, συνεντεύξεις και εντυπωσιακά πλάνα από τις προσπάθειες των οδηγών στις 16 ειδικές διαδρομές. Ως αποκλειστικός Broadcaster του FIA World Rally Championship (WRC) και μέσα από το ειδικό pop up κανάλι COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY, μετέφερε ζωντανά όλη τη δράση του αγωνιστικού τετραημέρου. Συνολικά, με περισσότερες από 30 ώρες ειδικών αφιερωμάτων, 18 ώρες live μεταδόσεων, 13 ώρες ζωντανών εκπομπών, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και αναλυτικά ρεπορτάζ, τα κανάλια COSMOTE SPORT ήταν και φέτος ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Επιπλέον, μέσω online διαγωνισμού που διοργάνωσε η COSMOTE έδωσε την ευκαιρία στους συνδρομητές της να καθίσουν στο δεξιό μπάκετ του ολοκαίνουργιου Ford Puma Hybrid Rally1, δίπλα στον  κορυφαίο Βρετανό οδηγό Gus Greensmith, κατά τη διάρκεια των δοκιμών της ομάδας M-Sport στην περιοχή του Λουτρακίου. Οι υπερτυχεροί του διαγωνισμού έζησαν στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις την καλύτερη εμπειρία μετά την οδήγηση: τη συνοδήγηση.

Δείτε το σχετικό video:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News