131
Με λίγη τριμμένη καρύδα θα δημιουργίσετε ένα «χιονισμένο τοπίο» γύρω από το δεντράκι σας | Εύη Σκούρα

Το σοκολατένιο δεντράκι των Χριστουγέννων

Εύη Σκούρα 8 Δεκεμβρίου 2017, 07:17
Με λίγη τριμμένη καρύδα θα δημιουργίσετε ένα «χιονισμένο τοπίο» γύρω από το δεντράκι σας
|Εύη Σκούρα

Το σοκολατένιο δεντράκι των Χριστουγέννων

Εύη Σκούρα 8 Δεκεμβρίου 2017, 07:17

Καλημέρα! Εορταστική και άκρως χριστουγεννιάτικη η σημερινή συνταγή.  Ένα χριστουγεννιάτικο σοκολατένιο δεντράκι με αμύγδαλα και ξερά σύκα για να στολίσετε το σπίτι σας  και το εορταστικό τραπέζι τώρα τις γιορτές. Και, ναι, στο τέλος τρώγεται! Και είναι και πολύ νόστιμο! Δεν είναι όμως και το τέλειο δώρο;

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να το φτιάξετε, φτάνει να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες. Μην σας φοβίζει η μακροσκελής εκτέλεση. Την έχω γράψει όσο πιο αναλυτικά μπορώ για να μην συναντήσετε δυσκολίες.

Σε μισή ωρίτσα θα είναι έτοιμο το σοκολατένιο δεντράκι σας (Χρόνος προετοιμασίας), υπολογίστε όμως επιπλέον και τον χρόνο που θα χρειαστεί να μείνει στο ψυγείο για να σφίξει καλά.

Χρειάζονται τουλάχιστον τρεις ώρες, είναι όμως προτιμότερο να το αφήσετε μια ολόκληρη νύχτα στο ψυγείο. Με τα υλικά που σας δίνω θα φτιάξετε 28 μερίδες.

Δείτε εδώ τη συνταγή

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...