102
| delicieuses.net

Θα μπορούσες να το πεις και μιλφέιγ

Μαρία Τσέκου 13 Μαρτίου 2017, 17:31

Θα μπορούσες να το πεις και μιλφέιγ

Μαρία Τσέκου 13 Μαρτίου 2017, 17:31

Οταν έφτιαξα αυτό το γλυκό για πρώτη φορά, τολμώ να πω ότι το μεγαλύτερο μέρος το κατανάλωσα μόνη μου.

Υπερβολή, θα μου πεις, ευγενικά ή μήπως κτηνωδία… Οχι, λοιπόν, είναι πολύ νόστιμο αυτό το δροσερό γλυκάκι και όλο αισθάνεσαι την ανάγκη να το «ισιώνεις».

Εκτός από τη γεύση όμως υπάρχουν και άλλα δυο πράγματα που το κάνουν απλώς ακαταμάχητο: ο εύκολος και γρήγορος τρόπος παρασκευής και το σχετικά χαμηλό κόστος των υλικών του.

Υλικά – για την κρέμα:

-250 γραμμ. βούτυρο τύπου Κερκύρας (πακέτο)
-3 φακελάκια άνθος αραβοσίτου
-5 ποτήρια γάλα φρέσκο
-1½ κούπα ζάχαρη (μπορείτε να βάλετε και λιγότερη ζάχαρη αν θέλετε)

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...