| Αμαλία Λογαρά
Τάρτα ανοιξιάτικη: με αγκινάρες και γραβιέρα
Τάρτα ανοιξιάτικη: με αγκινάρες και γραβιέρα
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή βγαίνουμε στον κήπο και μαζεύουμε τις αγκινάρες. Τις καθαρίζουμε προσεκτικά μεν μα γρήγορα – γρήγορα, για να μπουν σε κονσέρβες με λεμόνι και αλάτι, όπως σας έχω δείξει. Πώς θα μαγειρέψουμε τις υπόλοιπες; Χίλιες ιδέες έχουν οι bostanistas για το πολύτιμο λαχανικό. Η δική μου συμβολή, μια νόστιμη τάρτα με τυρί και ανοιξιάτικα μυριστικά.
Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News