Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ξεκίνησα το ξεσκαρτάρισμα των ντουλαπιών μου που, αναβολή στην αναβολή, το προσπαθώ εδώ και δύο χρόνια. Μεταξύ ξεχασμένων μπαχαρικών και ληγμένων μαρμελάδων βρήκα ένα βάζο γεμισμένο με ψημένο σουσάμι. Το δοκίμασα δειλά – ήταν ακόμη τραγανό και η γεύση του έντονη. Σκεφτόμουν σε τι μπορεί να χρησιμεύσει και, πεινασμένη ως συνήθως, μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το τυλιγμένο σε σουσάμι κοτόπουλο που είδα τις προάλλες…
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News