Τα κολοκυθάκια μπορείτε να τα ψήσετε στην ψησταριά σας ή στην ηλεκτρική ψηστιέρα, όπως έκανα εγώ. Τα έκοψα σε ροδέλες του 0,5 εκ. περίπου και χρειάστηκαν 5 λεπτά περίπου ψήσιμο σε κάθε πλευρά. Τα ψήνετε, σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, από τη μια πλευρά, μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν και να αποκτούν τις γραμμές από την ψηστιέρα ή τη σχάρα. Προσέξτε μην καούν! Τα γυρίζετε και, μόλις αποκτήσουν τις γραμμές και μαλακώσουν, είναι έτοιμα.
Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News