Σήμερα πάμε μια βόλτα στον κήπο, ανάμεσα στις αγκινάρες, τις λεμονιές, τα μαρούλια, τα σπανάκια και τα μπίζα. Θα μαζέψουμε τις αγκινάρες και, αφού τις καθαρίσουμε προσεκτικά, θα τις αποθηκεύσουμε σε κονσέρβες. Βάζετε νερό σε μια λεκάνη και προσθέτετε 2-3 κουταλιές αλεύρι και μπόλικο χυμό λεμονιού. Καθαρίζετε τις αγκινάρες, τις τρίβετε με μία κούπα λεμονιού και τις ρίχνετε ολόκληρες μέσα στη λεκάνη με το νερό και το αλεύρι (το αλεύρι και το λεμόνι θα τις διατηρήσουν κάτασπρες).
Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News