108
Ψήνουμε τα χορτοπιτάκια στο τηγάνι | Shutterstock

Χορτοπιτάκια μυρωδάτα, σαρακοστιανά

Μαρία Τσέκου 29 Μαρτίου 2019, 12:55
Ψήνουμε τα χορτοπιτάκια στο τηγάνι
|Shutterstock

Χορτοπιτάκια μυρωδάτα, σαρακοστιανά

Μαρία Τσέκου 29 Μαρτίου 2019, 12:55

Θα έλεγα πως μοιάζουν πιο πολύ με τρίγωνα παρά με πουγκιά (κι ας τα λέμε κι έτσι) αυτά τα πιτάκια με άγρια χόρτα και μυρωδικά, ειδικά για πίτες. Είναι γεμισμένα με σέσκουλα, καυκαλήθρες, λάπατα, μάραθα και διάφορα άλλα τέτοια πεντανόστιμα λαχανικά.

Τα δοκίμασα πρώτη φορά πριν πολλά χρόνια Καθαρά Δευτέρα στη Σκόπελο. Λαχταριστά σκοπελίτικα πιτάκια! Τόσο νόστιμα, τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα που σε κάνουν να σκεφτείς πως τελικά είναι «σπουδαία τα λάχανα».

Νομίζω πως θα βρείτε εύκολα όλα αυτά που χρειάζεστε στον μανάβη σας, καθώς η εποχή είναι κατάλληλη και υπάρχει πληθώρα χορταρικών και μυρωδικών.

Εκτός και αν βρεθείτε στην εξοχή, οπότε τα πράγματα αλλάζουν.

Δείτε τη συνταγή εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...