Υπέροχο παγωτό με πραγματικό γιαούρτι και μαρμελάδα βύσσινο. Ακαταμάχητος συνδυασμός και πλούσια γεύση. Ολα με φυσικά υλικά και χωρίς ίχνος συντηρητικών!
Για μια ακόμη φορά θα υπενθυμίσω οτι τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να είναι αρίστης ποιότητας!
Βάλτε το γάλα σε ενα κατσαρολάκι και βάλτε το στην φωτιά. Μόλις ζεσταθεί, προσθέστε την ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού. Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και θερμάνετε μέχρι τους 80°C. Κατεβάστε απο την φωτιά και αφήστε το να κρυώσει.
Βάλτε το μίγμα στο χαμηλότερο σημείο στο ψυγείο, μαζί με το γιαούρτι και την κρέμα γάλακτος και αφήστε το να σταθεί για 3 ώρες.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News