Το καλοκαίρι ξεκίνησε δυναμικά με αρκετή ζέστη, ο κάδος της παγωτομηχανής περιμένει υπομονετικά ήδη εδώ και κάτι μέρες στην κατάψυξη και το πρώτο παγωτό για φέτος είναι γεγονός.
Φτιάχνουμε, λοιπόν, πραγματικό παγωτό και όχι σεμιφρέντο, μόνο με φρέσκα υλικά, επειδή αξίζει να παιδευτούμε λίγο περισσότερο γιά να απολαύσουμε την πραγματική γεύση και αίσθηση του παγωτού.
Η συνταγή προέκυψε με δικές μου αλλαγές από μία αρχική του διάσημου ιταλού gelatiere, Γκουίντο Μαρτινέτι.
Για να απογειώσετε την πλούσια γεύση του παγωτού cheesecake, σερβίρετέ το με μπισκότα digestive και σάλτσα αλμυρής καραμέλας
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News