Γνωστή από τον 15ο αιώνα, η πίτα της Γένοβας είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές πασχαλινές συνταγές της ιταλικής κουζίνας που...
17 Απρ17 Απριλίου 2023, 09:56
Γνωστή από τον 15ο αιώνα, η πίτα της Γένοβας είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές πασχαλινές συνταγές της ιταλικής κουζίνας που...
Την τελευταία εβδομάδα της Σαρακοστής έχουμε νηστεία από τη μια και από την άλλη, προετοιμάζουμε το πασχαλινό τραπέζι. Στο Bostanistas θα...
Tο Grapemag μας ταξιδεύει στο οινοποιείο Castello dei Rampolla μέσα στο εκπληκτικό μωσαϊκό των αμπελιών και των ελαιώνων της κεντρικής Ιταλίας...
Το πιο μικρό όσπριο του κόσμου είναι υπερτροφή που κάνει καλό στον οργανισμό μας αλλά και στη Γη. Η καλλιέργειά του...
Τα δίδυμα αδέλφια έχουν αναλάβει πλέον το οινοποιείο του Κώστα Λαζαρίδη, από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ο Γεράσιμος ως οικονομολόγος...
Το Grapemag μας ξεναγεί στο οινοποιείο Τσάνταλη, το Κτήμα Κίκονες, τα Anatolikos Vineyards, το Κτήμα Βουρβουκέλη και το Κτήμα Σγουρίδη, και...
Το Grapemag μας ταξιδεύει στην Αιγιάλεια για να γνωρίσουμε την Θεοδώρα Ρούβαλη και τον Antonio Ruiz Pañego
Τα ελληνικά κρασιά μπήκαν σε βρετανικά ακριβά εστιατόρια, gastropubs και σούπερ μάρκετ. Ιδού τα καλύτερα σύμφωνα με την Telegraph. Εσείς μην...
Το Grapemag μας ταξιδεύει στο μυθικό Τοκαΐ, στον χώρο και στον χρόνο που άρχισε να παράγεται το εκπληκτικό ουγγρικό νέκταρ Tokaji...
Το Protagon και το Bostanistas εγκαινιάζoυν μια συνεργασία με το Grape, το περιοδικό-ιστότοπο με το οποίο μοιράζονται το κοινό ενδιαφέρον τους...
Η σχεδίαση ενός υπαίθριου χώρου σήμερα, αφουγκράζεται πολύ τη ψυχική ισορροπία του ανθρώπου. Ζητούμενο είναι η δημιουργία μιας «πράσινης όασης» που...
Το «Συνταγολόγιο - Μαγειρική & Υγεία» του Ιάκωβου Απέργη είναι ένα πολύ ξεχωριστό βιβλίο με νόστιμες, θρεπτικές και comfort συνταγές για...
Με αφετηρία τις ιδιόκτητες φάρμες στην Ηπειρο και βασικό μέλημα το ποιοτικό ελληνικό κρέας ελευθέρας βοσκής, το κρεοπωλείο Μπούμπας επεκτείνεται με...
Κι όμως, γίνεται! Είναι ένα πανεύκολο, πεντανόστιμο και θρεπτικό κέικ με μπανάνες, μπόλικα καρύδια και άρωμα κανέλας
Με το νέο του βιβλίο ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς προτείνει μια κουζίνα ακομπλεξάριστη, ιντερνασιονάλ, χωρίς προκαταλήψεις. Από αυτό διάλεξα τα πιάτα...
Μια Κυριακή μεσημέρι στον Λαλιώτη Κορινθίας, στο καινούργιο εστιατόριο-διαμάντι της περιοχής μέσα στο οινοποιείο του Γιάννη Παπαργυρίου, δοκιμάσαμε εκλεκτά τοπικά φαγητά...
Το νέο μοναδικό ΔΩΔΩΝΗ Spread είναι ιδανική απόλαυση για όλες τις ώρες αλλά χρησιμοποιείται επίσης στη μαγειρική. Φτιάξτε νόστιμα αλμυρά και...
Τα επαναστατικά προϊόντα The Vegetarian Butcher έφθασαν και στην Ελλάδα. Δημιουργός τους ένας ολλανδός αγρότης ένατης γενιάς, που έγινε μεν αποκλειστικά...
Σας αρέσουν τα μήλα; Δοκιμάστε ένα υπέροχο ζουμερό, θρεπτικό και υγιεινό γλυκό με υποκατάστατο ζάχαρης και αλεύρι ζέας
Ο συνδυασμός των αρωμάτων της βανίλιας, της σοκολάτας και του αχλαδιού σε ένα τρυφερό κέικ είναι ακαταμάχητος! Και αν το θέλετε...
Είναι μια παραδοσιακή λιχουδιά του κυκλαδίτικου νησιού και της πλαϊνής Κιμώλου η οποία διεκδικεί την πατρότητά της. Τη λατρεύουν πάντως οι...
Ο πλούτος του βυθού και της γης της Χαλκιδικής, μια εκλεκτή κάβα και μια οικογενειακή γαστρονομική παράδοση 40 χρόνων συνθέτουν τη...
«Τι είναι η φανουρόπιτα γιαγιά;», πάντα με ένα γιατί στο στόμα, με θυμάμαι… «Είναι σα κέικ, αλλά γίνεται με λάδι και...
Εχετε περισσεύματα λαχανικών στο ψυγείο; Ταιριάζουν μια χαρά με κοτόπουλο και κόκκινη σάλτσα, όσο τη θέλετε πικάντικη