152
|

Ομελέτα με κολοκυθάκια, του Σταμάτη Μαρμαρινού

Avatar protagon.import 29 Ιουλίου 2015, 09:09

Ομελέτα με κολοκυθάκια, του Σταμάτη Μαρμαρινού

Avatar protagon.import 29 Ιουλίου 2015, 09:09

Εκατό και ένα χρόνια συμπληρώνει φέτος το «Poseidonion Grand Hotel», το κόσμημα των Σπετσών αλλά και του Αργοσαρωνικού ολόκληρου, το οποίο με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του ταξιδεύει νοερά τον επισκέπτη του νησιού στα μυθικά ξενοδοχεία της Côte d'Azur.

Διαθέτει ένα εξαιρετικό βιολογικό μποστάνι (για το οποίο θα σας γράψω αναλυτικά σε άλλο άρθρο) που παράγει όχι μόνο ολόφρεσκα λαχανικά αλλά και βιολογικά αυγά ακόμη και aloe vera.

Μάλιστα, οι πρώτες ύλες που παράγονται στο μποστάνι επαρκούν με το παραπάνω για να καλύπτονται οι ανάγκες των εστιατορίων «Library Brasserie» και «On the Verandah» του ξενοδοχείου.  Επικεφαλής σεφ είναι ο έμπειρος Σταμάτης Μαρμαρινός με πολυετή θητεία σε κορυφαία εστιατόρια όπως το «Βαρούλκο» του Λευτέρη Λαζάρου και το «1800» στη Σαντορίνη αλλά και εστιατόρια πολυτελών ξενοδοχείων όπως του «Myconian Ambassador» στη Μύκονο και του «Aqua Blu» στην Κω.

Με υλικά δικά του, λοιπόν, ο Σταμάτης Μαρμαρινός μας έφτιαξε μια απλή πλην όμως πεντανόστιμη ομελέτα. 

Διαβάστε την εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News