Εδώ στο bostanistas αγαπάμε πολύ τον μπακαλιάρο, θα το καταλάβετε απλά με ένα κλικ εδώ. Και τι δεν έχουμε. Μπακαλιάρο φρέσκο, μπακαλιάρο παστό ξαρμυρισμένο, με σκορδαλιά ή χωρίς. Μπακαλιάρο για τσιπουρομεζέ ή για κυρίως γεύμα.
Ξεκινήστε με καλό ξαρμύρισμα. Δείτε τις οδηγίες εδώ
Οσο για την ιστορία του θα τη δείτε εδώ και βασικά εδώ
Σήμερα 25η Μαρτίου είναι η ημέρα του. Και ο αγαπημένος μας Δημήτρης Μπούτος τα έχει πει όλα, τι παραπάνω να πω εγώ;
Τέλος πάντων εμείς σήμερα θα φάμε κουτσομουρίτσες που θα βγάλω από την κατάψυξη, εκτός κι αν η Ντανιέλα μας (το delivery της γειτονιάς μας στο Δερβένι) φτιάξει μπακαλιάρο σκορδαλιά και περισσέψει καμιά μερίδα και για μας. Γιούπι, μόλις το θυμήθηκα, τηλεφώνησα, έχει και για μας και πρόλαβα να παραγγείλω.
Μη σκάτε, όμως. Θα τον φάτε άλλη μέρα. Υπάρχει επάρκεια σε μπακάλικα και σούπερ μάρκετ.
Σας στέλνω ευχές, φιλιά και χαιρετίσματα. Να προσέχετε #μένουμεσπίτι
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News