Κάθε φορά που σκέφτομαι τα γιουβαρλάκια, έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια με μια υποψία αδιαθεσίας. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορώ να αγνοήσω τη ζεστασιά και τη γεύση τους.
Με λίγα λόγια, τα γιουβαρλάκια ίσως να μου φαίνονται κάπως βαρετά. Γι’ αυτό θα τα αλλάξω λίγο. Εχω κιμά, έχω ρυζάκι και η μέρα τα «σηκώνει».
Ανοίγω το ψυγείο και ψάχνω να βρω τι μπορεί να κάνει παρέα στην κατσαρόλα με τα γιουβαρλάκια μου. Και να ‘μαι! Βρήκα πρασινάδες διάφορες. Ξεκινάμε λοιπόν!
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News