87
Εύκολο, γρήγορο και δυναμωτικό φαγητό | Shutterstock

Μέρα κατάλληλη για γιουβαρλάκια

Μαρία Τσέκου 6 Σεπτεμβρίου 2019, 13:10
Εύκολο, γρήγορο και δυναμωτικό φαγητό
|Shutterstock

Μέρα κατάλληλη για γιουβαρλάκια

Μαρία Τσέκου 6 Σεπτεμβρίου 2019, 13:10

Κάθε φορά που σκέφτομαι τα γιουβαρλάκια, έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια με μια υποψία αδιαθεσίας. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορώ να αγνοήσω τη ζεστασιά και τη γεύση τους.

Με λίγα λόγια, τα γιουβαρλάκια ίσως να μου φαίνονται κάπως βαρετά. Γι’ αυτό θα τα αλλάξω λίγο. Εχω κιμά, έχω ρυζάκι και η μέρα τα «σηκώνει».

Ανοίγω το ψυγείο και ψάχνω να βρω τι μπορεί να κάνει παρέα στην κατσαρόλα με τα γιουβαρλάκια μου. Και να ‘μαι! Βρήκα πρασινάδες διάφορες. Ξεκινάμε λοιπόν!

Δείτε τη συνταγή εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...