Η σούπα είναι ένα πιάτο θαλπωρής, το πρώτο πράγμα που επιθυμείς με την πρώτη δροσιά και μια μανιταρόσουπα είναι ό,τι πρέπει αυτή την εποχή.
Αυτή τη συγκεκριμένη την δοκιμάσαμε στο εστιατόριο «Ελαίας Γη»* στην Πολιτεία και μας άρεσε πολύ, γιατί συνδυάζει τη γαλλική γευστική φινέτσα με τη νοστιμιά και την τραγανότητα του ψημένου κυπριακού τυριού και το αρωματικό θυμάρι.
Αυτή βέβαια η δόση είναι μεγάλη. Αν θέλετε να φτιάξετε 4-5 πιάτα, διαιρέστε διά πέντε τις ποσότητες και θα γίνει μια χαρά.
Δείτε ολόκληρο το κείμενο και τη συνταγή εδώ.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News