Μακαρονάκι με χταπόδι: φουλ γλύκα και άρωμα!
Από τα πιο νόστιμα νηστίσιμα πιάτα που, αν το καλοσκεφτείτε, μαγειρεύεται όλο τον χρόνο. Η βάση είναι ο συνδυασμός «μακαρονάκι-χταποδάκι».
Είτε στον φούρνο μπει είτε στην κατσαρόλα, είναι ένα θαλασσινό μαγείρεμα φουλ σε γλύκα και άρωμα!
Υλικά:
-1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι
-1 χταπόδι (1½ κιλό περίπου)
-5 κρεμμύδια χοντροκομμένα
-1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
-1 ντομάτα κονκασέ
-1 σκελίδα σκόρδο
-δάφνη
-1 ξυλαράκι κανέλα
-1 φλiτζάνι λευκό κρασί
-1 κ.σ τοματοπελτέ
-νερό
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News