126
Συνοδεύουμε τα ρεβίθια με τυρί φέτα, ελιές, κάπαρη και χωριάτικο ψωμί | Χρυσαυγή Μπόμπολα

Λεμονάτα ρεβίθια με μανιτάρια, δεντρολίβανο και κάρυ

Χρυσαυγή Μπόμπολα 17 Οκτωβρίου 2018, 11:58
Συνοδεύουμε τα ρεβίθια με τυρί φέτα, ελιές, κάπαρη και χωριάτικο ψωμί
|Χρυσαυγή Μπόμπολα

Λεμονάτα ρεβίθια με μανιτάρια, δεντρολίβανο και κάρυ

Χρυσαυγή Μπόμπολα 17 Οκτωβρίου 2018, 11:58

Πάμε στα ρεβίθια που είναι και το ζητούμενο σήμερα. Θα σας εκμυστηρευτώ κάτι. Ρεβίθια εγώ δεν έτρωγα μέχρι πριν από μερικούς μήνες και για αυτό ό,τι σας πω από δω και πέρα έχει βαρύνουσα σημασία. Είχα δοκιμάσει παλιά την κλασική σούπα και δεν μου είχε αρέσει. Κι έκτοτε δεν το επιχείρησα πάλι.

Αλλά όταν βρήκα αυτή τη συνταγή κάτι μου έκανε, το κάρυ σε συνδυασμό με το δεντρολίβανο. Ανατολίτικο μού ακουγόταν και έχω μεγάλη αγάπη στις επιρροές αυτές.

Τα έφτιαξα, λοιπόν, και κατάφεραν μέσα σε αυτό το διάστημα να γίνουν το νούμερο ένα όσπριο στην προτίμησή μου παρέα με τους γίγαντες. Δεν το λες και λίγο πράγμα!

Φτιάξτε τα οπωσδήποτε αν σας αρέσουν τα ρεβίθια αλλά φτιάξτε τα και αν δεν σας αρέσουν!

Δείτε τη συνταγή εδώ

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...