Κριθαρένιο ψωμί με σπόρους δίχως ζύμωμα
Σας έχω την καλύτερη λύση για σπιτικό ψωμί χωρίς ζύμωμα! Κριθαρένιο ψωμί με λιναρόσπορους και ηλιόσπορους, έτοιμο μετά από 20 λεπτά ψήσιμο.
Και έτσι θα έχετε φρέσκο σπιτικό ψωμί κάθε μέρα, χωρίς κούραση. Μπορεί το ζύμωμα να είναι αγχολυτικό, αλλά ξέρω πως όσοι από εσάς εργάζεστε και κουράζεστε δεν το έχετε και πολλή όρεξη…
Πρόκειται για ψωμί που το προετοιμάζεις από το βράδυ και το ψήνεις το επόμενο πρωί. Είναι η πιο απλή συνταγή για ψωμί και μπορείτε όλοι να την κάνετε.
Γίνεται με μείγμα από αλεύρι για όλες τις χρήσεις και αλεύρι από κριθάρι ολικής άλεσης. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το κρίθινο αλεύρι με αλεύρι σίκαλης, αν θέλετε.
Και τα δύο σας προσφέρουν πολλά θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες…
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News