Tα κράκερς παρμεζάνας είναι η μικρή λεπτομέρεια για να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε ένα τέλειο γεύμα που θα ετοιμάσετε. Γιατί οι λεπτομέρειες ως γνωστόν κάνουν την διαφορά!
Είναι τραγανά μπισκοτάκια, αλμυρά και πεντανόστιμα, που γίνονται πανεύκολα. Επιπλέον είναι τρομερά εντυπωσιακά.
Μπορείτε μάλιστα να τα έχετε ετοιμάσει τρεις έως πέντε μέρες νωρίτερα και να τα φυλάξετε σε κουτί μπισκότων, κατά προτίμηση μεταλλικό.
Τα χρησιμοποιούμε κομματιασμένα αντί για κρουτόν σε πράσινες σαλάτες, πάνω από σούπες βελουτέ, «καρφωμένα» πάνω σε ριζότο ή απλά σαν σνακ με το ποτό σας πριν από το γεύμα.
Γίνονται σε μόλις τρία λεπτά. Δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News