Τώρα, τώρα ακριβώς είναι η σωστή ώρα για να βρούμε στους πάγκους χλοερά κολοκυθάκια. Κρουστά και νόστιμα, με τους ανθούς από δίπλα ό,τι πρέπει για γέμισμα ή τηγάνισμα. Όσο πιο φρέσκα και τρυφερά, τόσο εμπνέουν για σαλάτες και ωμά μεζεδάκια. Αλλά και μπερδεμένα σε άλλα μαγειρέματα, από ομελέτες και τάρτες ως λαχταριστά γκρατέν και σαφρανάτο ριζότο, όλες οι συνταγές των bostanistas συγκεντρωμένες για τα μάτια σας μόνο:
Διαβάστε το πλήρες κείμενο εδώ.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News