475
Ο όμιλος «Trizoni» παραλαμβάνει καθημερινά αμιγώς ελληνικά ψάρια και θαλασσινά | Trizoni

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το «Trizoni Comfort»!

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2024, 14:45
Ο όμιλος «Trizoni» παραλαμβάνει καθημερινά αμιγώς ελληνικά ψάρια και θαλασσινά
|Trizoni

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το «Trizoni Comfort»!

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2024, 14:45

Οι λάτρεις της ψαροφαγίας, οι παλιοί Θεσσαλονικείς, και όχι μόνο, θυμούνται την ιεροτελεστία της ψαροφαγίας στην ταβέρνα «Τριζόνι» που είχε φτιάξει στην ωραία αυλή του σπιτιού του στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής ο θρυλικός ψαροντουφεκάς Γιώργος Σούσουρας. Δεκαετίες αργότερα, τα πράγματα έχουν αλλάξει μόνο προς το καλύτερο.  O άξιος γιος του, Αστέριος Σούσουρας, έχει δημιουργήσει έναν όμιλο εστιατορίων, που προσφέρουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες θαλασσινών εδεσμάτων. Εμπλουτίζει, δε, συνεχώς τις προτάσεις του με νέα concept, όπως το φετινό «Trizoni Comfort».

Με τη σιγουριά της εμπειρίας 41 χρόνων, τα πλούσια μενού και τις σπεσιαλιτέ με αμιγώς ελληνικά ψάρια και θαλασσινά, που παραλαμβάνονται καθημερινά, και τα συνοδευτικά από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, τα εστιατόρια του ομίλου «Trizoni» έχουν κατακτήσει υψηλές διακρίσεις και βραβεία που τα κατατάσσουν στους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς θαλασσινής κουζίνας. Απολαμβάνουν, εξάλλου, σταθερά την εμπιστοσύνη των διαχρονικών πελατών τους. Ωστόσο ο όμιλος «Trizoni» δεν παύει να εξελίσσεται και να εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες ιδέες, που εφαρμόζει πρώτος για να γίνουν συνήθως τάση στη συνέχεια.

Τα υλικά άριστης ποιότητας και η απλότητα εγγυώνται την επτυχία των εστιατορίων του ομίλου (Trizoni)

Το «Trizoni» και τα brands «Exclusive» & «Sea Τreasures» έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους στη θαλασσινή κουζίνα της Βόρειας Ελλάδας:

Καθιέρωσαν είδη ψαριών πολύ πριν γίνουν μόδα, ενέταξαν στα μενού τους τη μοναστική κουζίνα πολύ πριν γίνει hype, έφεραν καινούργιες τάσεις στην ωμοφαγία πριν την επέλαση των σούσι, έψηναν αποκλειστικά στην φωτιά πολύ πριν από τη σημερινή φυσική προσέγγιση. Κυρίως, όμως, γνωρίζουν πώς να βγάζουν νοστιμιά είτε τηγανίζοντας μία ταπεινή γόπα, είτε μαγειρεύοντας έναν ροφό στον ταβά.

Φέτος, το«Trizoni» υποδέχεται το εορταστικό τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου παρουσιάζοντας το νέο concept «Trizoni Comfort», μια νέα, παράλληλη γαστρονομική προσέγγιση και απόσταγμα των ατελείωτων μαγειρικών παραλλαγών στις κουζίνες του. Με αφετηρία την απευθείας πρόσβαση, που έχει ο Αστέριος Σούσουρας στους θησαυρούς των ελληνικών θαλασσών, προετοιμάστηκε σε κάθε του λεπτομέρεια ένα μενού – ωδή στην απλότητα, την άριστη πρώτη ύλη, την υγιεινή διατροφή και εντέλει στις ρίζες μας.

Ο Αστέριος Σούσουρας έχει δημιουργήσει έναν όμιλο εστιατορίων εξαιρετικής θαλασσινής κουζίνας (Facebook/Trizoni Exclusive)

Κυρίως όμως, η ιδέα «Trizoni Comfort» προσφέρει στον καθημερινό επισκέπτη τη δυνατότητα να απολαύσει μία γαστρονομική εμπειρία χωρίς το κόστος που συνήθως την συνοδεύει,  αποδεικνύοντας ότι το περιζήτητο γευστικά δεν είναι απαραίτητα και ακριβό.

To «Trizoni Comfort»  σας περιμένει για την χειμερινή σαιζόν στον υποβλητικό χώρο του, Δόξης 1 και Σαλαμίνος, στη Θεσσαλονίκη, σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνύπαρξη με το «Trizoni Exclusive». Στην Κρυοπηγή, επίσης, θα υποδέχεται τους πελάτες του, όλα τα τριήμερα και τις αργίες του χειμώνα, και ακολούθως καθημερινά το καλοκαίρι, σε έναν νέο χώρο που ετοιμάζεται με πολύ μεράκι.

Με απλά λόγια, το «Trizoni Comfort» θα έχει πολλούς λόγους να συζητιέται σε μία εποχή που η ανάγκη μας για απλότητα αναδεικνύεται σε τρόπο ζωής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...