Για βιαστικούς και αρχάριους στο ψήσιμο, να μια μέθοδος που σίγουρα πετυχαίνει! Τα τεράστια πουλιά με το εξαιρετικά πλούσιο στήθος τρομάζουν πολλές μαγείρισσες και μάγειρες που αναλογίζονται με δέος τις πολλές ώρες που χρειάζονται για να ψηθούν. Το κρέας της γαλοπούλας, αλλά και κάθε πουλερικού, γίνεται νοστιμότατο αν ακολουθήσετε τις οδηγίες που σας δίνω και τα βάλετε στη σαλαμούρα – brining αποκαλείται η μέθοδος που εφαρμόζεται και σε άλλα κρέατα όπως το χοιρινό αλλά και το κυνήγι. Ακόμα και σε μια μόνο ώρα θα ψήσετε μια λαχταριστή γαλοπούλα, αρκεί να την ανοίξετε σαν πεταλούδα, όπως σας εξηγώ στη συνταγή.
Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News