Μια νέα γαστρονομική πρόταση με μότο “Street food κόντρα στο…κύμα”, φέρνει ο Όμιλος TRIZONI στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με κινητήριες δυνάμεις το μεράκι και την εμπειρία 40 χρόνων επιτυχημένης διαδρομής.
Το Delifish άνοιξε ήδη τις πύλες του στην Αριστοτέλους Βασ. Ηρακλείου 33. Ενταγμένη στο ξεκάθαρο concept της new age ψαροφαγίας, η αυθεντική προσέγγιση τόσο στις κλασικές εκδοχές των fish΄n chips όσο και σε πρωτοποριακές συνθέσεις fish burgers και tacos de pescado, δημιουργεί ένα γευστικό περίβλημα υψηλής διατροφικής αξίας και απαράμιλλης γεύσης.
Το Delifish γεννήθηκε -όχι τυχαία- στην απαιτητική Θεσσαλονίκη, την πόλη που ήδη κατατάσσεται στους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς της Ευρώπης, φιλοδοξώντας να αποτελέσει την healthy πλευρά του street food, μέσα από θαλασσινά και υλικά άριστης ποιότητας αλλά και γεύσεις που δεν αποχωρίζονται ποτέ την πλούσια γευστική παράδοση του τόπου μας.
Εγγύηση γι΄ αυτό αποτελεί ο δυναμισμός του brand “TRIZONI” και της έμπειρης ομάδας του, όπως και η διαχρονική εμπιστοσύνη των πελατών του στην γνήσια και αυθεντική ψαροφαγία. Στο μενού ξεχωριστές χειροποίητες παρασκευές και πρωτότυπες συνταγές θαλασσινών με την υπογραφή των κορυφαίων και πολυβραβευμένων ψαρο-εστιατορίων της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.
«Το νέο concept του Ομίλου μας, αναπτύσσεται με διάθεση να προσεγγίσουμε την υγιεινή διατροφή ψαροφαγίας και να εκπαιδεύσουμε τον καταναλωτή στο υγιεινό casual dining street food λανσάροντας -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- νέες θαλασσινές γεύσεις και γαστρονομικές επιλογές. Στόχος μας είναι, εφόσον υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες, το concept να αναπτυχθεί με τη δημιουργία 60 σημείων πανελλαδικά, ιδιόκτητων κατά 50% ενώ θα δώσουμε ευκαιρίες και σε νέους επιχειρηματίες να μπουν στην ομάδα μας, καλύπτοντας το υπόλοιπο 50% με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising)», υπογραμμίζει ο θεσμικός επενδυτής των εταιρειών του Ομίλου, Γιώργος Κατοστάρης.
Υπενθυμίζει, ταυτόχρονα, ότι «στο Delifish έχουμε υιοθετήσει τη φιλοσοφία του zero waste η οποία δίνει έμφαση στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, την ανακύκλωση υλικών και την υιοθέτηση φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών και τεχνολογιών με το βλέμμα σε ένα πιο οικολογικό και βιώσιμο μέλλον».
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News