Το Grapemag μας ταξιδεύει στα αμπέλια που καλλιεργεί εδώ και τέσσερις γενιές η οικογένεια Ζαφειράκη και το οινοποιείο που έφτιαξε ο...
20 Μαΐ20 Μαΐου 2023, 10:40
Το Grapemag μας ταξιδεύει στα αμπέλια που καλλιεργεί εδώ και τέσσερις γενιές η οικογένεια Ζαφειράκη και το οινοποιείο που έφτιαξε ο...
Με εμπειρία 30 χρόνων στη Νεμέα είναι ένας από τους οινοποιούς με δυνατό αποτύπωμα στη ζώνη. Ο Σπύρος Λαφαζάνης στην κουβέντα...
Το Ηνωμένο Βασίλειο γιορτάζει τη στέψη του νέου βασιλιά της Αγγλίας Κάρολου Γ’ και οι επετειακές εκδόσεις κρασιών και ποτών με...
Ο Νίκος Ιωαννίδης μας ταξιδεύει στους φημισμένους αμπελώνες και τα οινοποιεία στο Αστι του Πιεμόντε και στην Μπρέσια της Λομβαρδίας, όπου...
Χημικός μηχανικός, που ταξίδεψε σχεδόν παντού όπου υπάρχει τεχνογνωσία για το κρασί, από τη Νάπα στην Καλιφόρνια έως τη Νέα Ζηλανδία,...
Tο Grapemag μας ταξιδεύει στο οινοποιείο Castello dei Rampolla μέσα στο εκπληκτικό μωσαϊκό των αμπελιών και των ελαιώνων της κεντρικής Ιταλίας...
Τα δίδυμα αδέλφια έχουν αναλάβει πλέον το οινοποιείο του Κώστα Λαζαρίδη, από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ο Γεράσιμος ως οικονομολόγος...
Το Grapemag μας ξεναγεί στο οινοποιείο Τσάνταλη, το Κτήμα Κίκονες, τα Anatolikos Vineyards, το Κτήμα Βουρβουκέλη και το Κτήμα Σγουρίδη, και...
Το Grapemag μας ταξιδεύει στην Αιγιάλεια για να γνωρίσουμε την Θεοδώρα Ρούβαλη και τον Antonio Ruiz Pañego
Τα ελληνικά κρασιά μπήκαν σε βρετανικά ακριβά εστιατόρια, gastropubs και σούπερ μάρκετ. Ιδού τα καλύτερα σύμφωνα με την Telegraph. Εσείς μην...
Το Grapemag μας ταξιδεύει στο μυθικό Τοκαΐ, στον χώρο και στον χρόνο που άρχισε να παράγεται το εκπληκτικό ουγγρικό νέκταρ Tokaji...
Το Protagon και το Bostanistas εγκαινιάζoυν μια συνεργασία με το Grape, το περιοδικό-ιστότοπο με το οποίο μοιράζονται το κοινό ενδιαφέρον τους...
Τι είναι άραγε αυτό που κάνει τα Χριστούγεννα μαγικά; Είναι ίσως η γλυκιά νοσταλγία που νιώθουμε με...
Ο Αστέριος Σουσούρας και η ομάδα του φέρνουν στα Λαδάδικα το μενού και τις σπεσιαλιτέ που αγάπησαν οι λάτρεις του καλού...
Από τους 16 πολυβραβευμένους οίνους του το Κτήμα Semeli προτείνει για το Πάσχα τέσσερα εκλεκτά κρασιά ΠΟΠ δύο λευκά από Μοσχοφίλερο...
Δίανθος, Μοσχοφίλερο Cuvée Spéciale, Μαλαγουζιά, Σαντορίνη. Ενα ροζε και τρία λευκά, εκλεκτά κρασιά Μπουτάρη, ενός από τα έξι καλύτερα οινοποιεία του...
Δημιουργήθηκε πριν από 200 χρόνια στην Αλσατία συνδυάζοντας τη γαλλική κομψότητα με τον γερμανικό περφεξιονισμό.
Με όραμα, υπομονή και επιμονή, μέσα σε μόλις 25 χρόνια η οικογένεια Τσιμπίδη κατάφερε να ζωντανέψει τον αμπελώνα της Μονεμβασιάς και...
Σχεδόν 100 χρόνια μετά τις πρώτες φυτεύσεις που έκανε ο παππούς του Κώστας Σεμερτζίδης, ο Ιορδάνης Μιχαηλίδης, oινοποιός τρίτης γενιάς, συνεχίζει...