Εύκολα, αγαπημένα μπισκοτάκια των παιδικών μας χρόνων! Τα palmier ονομάζονται έτσι λόγω της ομοιότητάς τους με τα φοινικόφυλλα (palm leaves), είναι ένα στάνταρ γλυκό στα γαλλικά ζαχαροπλαστεία.
Φτιάχνονται με στρώσεις καραμελωμένης βουτυρένιας σφολιάτας και κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα! Αυτή είναι μια εύκολη συνταγή με έτοιμο φύλλο σφολιάτας γιατί έχω διαπιστώσει ότι είναι εξίσου νόστιμο με το σπιτικό, το οποίο παίρνει αρκετό χρόνο και κόπο για να προετοιμαστεί.
Εννοείται ότι κανονικά αυτά τα μπισκότα φτιάχνονται με πολύ πιο πολύπλοκο τρόπο αλλά, πιστέψτε με, το αποτέλεσμα είναι σχεδόν το ίδιο με αυτήν εδώ τη συνταγή.
Δείτε τη συνταγή εδώ.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News