213
Η Χίλαρι Κλίντον χαιρετά τους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το νοσοκομείο. Ο Μπιλ Κλίντον δίνει το χέρι του σε έναν γιατρό | REUTERS/David Swanson

Υποβασταζόμενος από τη Χίλαρι βγήκε από το νοσοκομείο ο Μπιλ Κλίντον

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2021, 12:52
Η Χίλαρι Κλίντον χαιρετά τους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το νοσοκομείο. Ο Μπιλ Κλίντον δίνει το χέρι του σε έναν γιατρό
|REUTERS/David Swanson

Υποβασταζόμενος από τη Χίλαρι βγήκε από το νοσοκομείο ο Μπιλ Κλίντον

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2021, 12:52

Υστερα από πέντε ημέρες νοσηλείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ιρβινγκ στην Καλιφόρνια, ο Μπιλ Κλίντον πήρε εξιτήριο. Ο 42ος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος νοσηλεύτηκε με λοίμωξη στο ουροποιητικό, εθεάθη να αποχωρεί υποβασταζόμενος από τη σύζυγό του, άλλοτε επισκεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Χίλαρι Κλίντον.

Ο 75χρονος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θα επιστρέψει στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη και θα συνεχίσει την ανάρρωσή του, λαμβάνοντας αντιβιοτικά, όπως είπε ο δρ Αλπες Αμίν, ο θεράπων ιατρός του. Ο πυρετός του έχει πέσει και τα λευκά αιμοσφαίρια έπεσαν επίσης σε φυσιολογικά επίπεδα, πρόσθεσε στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος του Κλίντον.

Ο Μπιλ Κλίντον, συνοδευόμενος από τη Χίλαρι, χαιρετά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής (REUTERS/David Swanson)

Ο Κλίντον, πρόεδρος των ΗΠΑ μεταξύ 1993-2001, είχε πολλά καρδιολογικά προβλήματα στο παρελθόν και έχει υποβληθεί δύο φορές σε επέμβαση, το 2004 και το 2010. Το γεγονός αυτό τον ώθησε να αλλάξει τη διατροφή του και να γίνει χορτοφάγος. «Τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά αν δεν είχα φάει τόσα χάμπουργκερ και μπριζόλες και αν είχα λιγότερο άγχος στη ζωή μου» είχε δηλώσει ο ίδιος σε μια συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...