144
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα τρένα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση του ελληνικού σιδηρόδρομου έπειτα από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη | Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Χωρίς τρένα και το Σαββατοκύριακο – Νέα 48ωρη απεργία των σιδηροδρομικών

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2023, 19:44
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα τρένα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση του ελληνικού σιδηρόδρομου έπειτα από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη
|Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Χωρίς τρένα και το Σαββατοκύριακο – Νέα 48ωρη απεργία των σιδηροδρομικών

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2023, 19:44

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα το Σάββατο και την Κυριακή (4-5 Μαρτίου) λόγω της 48ωρης απεργίας σωματείων εργαζομένων στον σιδηρόδρομο, η οποία προκηρύχθηκε σε συνέχεια των κινητοποιήσεων της Πέμπτης και της Παρασκευής.

Παράλληλα, απηύθυναν κάλεσμα σε σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους, και άλλους μαζικούς φορείς της Αττικής να δώσουν το «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση που προγραμματίζουν για τις 11 το πρωί της Κυριακής, στο Σύνταγμα.

Μεταξύ των συνδικάτων που έλαβαν την απόφαση για τη νέα απεργία είναι το Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η Πανελλήνια Ενωση Προσωπικού Ελξης. Προηγήθηκαν συνελεύσεις των εργαζομένων την Παρασκευή, σύμφωνα με το 902.gr.

Από την πλευρά της, η Hellenic Train ανακοίνωσε ότι τα δρομολόγια του Σαββατοκύριακου αναστέλλονται.

«Λόγω 48ωρης απεργίας που ανακοίνωσαν τα Σωματεία Εργαζομένων, όλα τα δρομολόγια της Hellenic Train αναστέλλονται για το Σάββατο 4/3/2023 και την Κυριακή 5/3/2023», ανέφερε στη σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...