246
Κορμός δέντρου έχει κόψει στην μέση δρόμο του Χαλανδρίου. Αυτή είναι η εικόνα σε πολλές γειτονιές της περιοχής ενώ έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από το πέρασμα της κακοκαιρίας | twitter

«Χτυπούν τους δήμους για να αποπροσανατολίσουν» λέει ο δήμαρχος Χαλανδρίου

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2022, 17:36
Κορμός δέντρου έχει κόψει στην μέση δρόμο του Χαλανδρίου. Αυτή είναι η εικόνα σε πολλές γειτονιές της περιοχής ενώ έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από το πέρασμα της κακοκαιρίας
|twitter

«Χτυπούν τους δήμους για να αποπροσανατολίσουν» λέει ο δήμαρχος Χαλανδρίου

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2022, 17:36

Καθώς πολλοί δήμαρχοι της Αττικής βρέθηκαν εκτεθειμένοι στα μάτια των δημοτών τους – με τους δρόμους για πέμπτη ημέρα απροσπέλαστους από το χιόνι και τα πεσμένα δέντρα- κάποιοι εξ αυτών επιστράτευσαν τη γνωστή παρελκυστική θεωρία των πολιτικών σκοπιμοτήτων. Χαρακτηριστική η περίπτωση του δημάρχου Χαλανδρίου όπου διαπιστώθηκαν πολλά προβλήματα, όπως και στον γειτονικό Χολαργό και την Αγία Παρασκευή.

Ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος ισχυρίστηκε ότι υπάρχει σχέδιο αποπροσανατολισμού για να βγει ο κρατικός μηχανισμός από το κάδρο των ευθυνών. Είπε ο κ. Ρούσσος, σε δηλώσεις του στο news247.gr, ότι ενώ υπάρχουν προβλήματα, «τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται και σίγουρα δεν είναι άσπρο-μαύρο».

«Θέσαμε μία προτεραιότητα ως δήμος να ανοίξουμε κεντρικές οδικές αρτηρίες της περιοχής όπως η Παπανικολή, η Εθνικής Αντιστάσεως και η Πεντέλης (στο κομμάτι που “βλέπει” Χαλάνδρι) για τις οποίες, σύμφωνα με το σχέδιο που είχε εκπονηθεί, υπεύθυνη ήταν η Περιφέρεια Αττικής. Η Περιφέρεια δεν ανταποκρίθηκε αλλά φυσικά εμείς δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τους δρόμους αυτούς κλειστούς, ιδιαίτερα όταν μάθαμε ότι υπήρχαν χιλιάδες εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό. Από που θα έβγαιναν αυτοί οι άνθρωποι;» δήλωσε.

Στην συνέχεια υποστήριξε ότι «σε έναν καθαρό αντιπερισπασμό για το θέμα της Αττικής Οδού, που είναι τεράστιο πολιτικό θέμα, χτυπούν τώρα τους δημάρχους. Και ξέρετε, ο αποπροσανατολισμός του κόσμου είναι μία καθαρά πολιτική επιλογή. Είμαστε οι δήμαρχοι 60 ώρες στο δρόμο. Και επειδή θέλω να είμαι δίκαιος, να ευχαριστήσω δημοσίως τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για το μηχάνημα που μας διέθεσαν και το οποίο ήταν κρίσιμο στο έργο μας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...