213
| INTIMEnews

Χρυσοχοΐδης: Στα «δίχτυα» της ΕΛ.ΑΣ ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα «μπράβων της νύχτας»

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2024, 15:29
|INTIMEnews

Χρυσοχοΐδης: Στα «δίχτυα» της ΕΛ.ΑΣ ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα «μπράβων της νύχτας»

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2024, 15:29

Ο υπουργός Προστασία του Πολιτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συνεχάρη την Τετάρτη το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής  για τη σπουδαία επιτυχία της με την εξάρθρωση ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα μπράβων και εκβιαστών (περισσότερα για την υπόθεση εδώ).

«Συγχαίρω το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την αποτελεσματικότητά του, καθώς ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα μπράβων της νύχτας βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., βάζοντας φρένο στη δράση του οργανωμένου εγκλήματος.

»Η μηδενική ανοχή στο οργανωμένο έγκλημα αποτελεί δέσμευσή μας και με τη σύσταση της νέας Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ) γινόμαστε αποτελεσματικότεροι για να εξαρθρώσουμε τις εγκληματικές ομάδες που αποτελούν σημαντική απειλή για τους πολίτες, τις επιχειρήσεις, τους κρατικούς θεσμούς, αλλά και την οικονομία της χώρας», ανέφερε στο μήνυμά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Θωρακιζόμαστε για να μπορέσουμε να ξεριζώσουμε στην κυριολεξία, σε όλους τους τομείς, τη διαφθορά χωρίς να παραβλέπουμε ακόμη και μικρότερα πράγματα που μπορεί να καταλήξουν να γίνονται μεγάλα», σημείωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης με αφορμή το πώς εξελίχθηκε η υπόθεση από τις συλλήψεις της Λεωφόρου και μετά,

«Για ακόμη μία φορά, η επιμονή και ο επαγγελματισμός των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ έφερε ένα αποτέλεσμα, που αποτελεί τη βασική μας προτεραιότητα, η οποία δεν είναι άλλη από την προστασία της κοινωνίας», κατέληξε στη δήλωσή του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...