236
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά τη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Χρυσοχοΐδης: Θα βρούμε πολύ γρήγορα τους δολοφόνους του Καραϊβάζ – Το μήνυμα Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2021, 13:07
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά τη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Χρυσοχοΐδης: Θα βρούμε πολύ γρήγορα τους δολοφόνους του Καραϊβάζ – Το μήνυμα Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2021, 13:07

Το σοκ του από την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, μέρα μεσημέρι έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, εξέφρασε το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγη ώρα αφού ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Πρωθυπουργός σημείωσε:

«Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έχει σοκάρει όλη την κοινωνία. Συνάντησα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να ζητήσω τη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης. Με διαβεβαίωσε πως η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να βρεθούν οι ένοχοι. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Νωρίτερα, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε διαβεβαιώσει ότι η ΕΛ.ΑΣ θα βρει «πολύ γρήγορα» τους ενόχους, σημειώνοντας πως «η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί έγκλημα ειδεχθές» και ότι «η δημοσιογραφική του ιδιότητα στην περίπτωση αυτή αποκτά ιδιαίτερο βάρος».

Και ο υπουργός προσέθεσε: «Πριν από λίγο συναντήθηκα και ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό. Με ρητή του εντολή θα επισπευστούν οι έρευνες. Η Ελλάδα σε κάθε στατιστική είναι μια χώρα που έχει πολύ μικρό ποσοστό ανθρωποκτονιών σε όλη την Ευρώπη, είναι μια ήσυχη, ασφαλής και φιλήσυχη χώρα. Η Ελληνική Πολιτεία, η Ελληνική Δημοκρατία αποδίδει ιδιαίτερο σεβασμό στην ελευθεροτυπία και στην προστασία των δικαιωμάτων. Πολύ γρήγορα λοιπόν, όπως κάνει πάντα η Ελληνική Αστυνομία θα βρει τους ενόχους και θα τους παραδώσει στην ελληνική Δικαιοσύνη για να επιληφθεί αυτή. Εκφράζω βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...