177
Αυστηρό μήνυμα έστειλε σε όσους παραβαίνουν τα μέτρα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης | Intime

Χρυσοχοΐδης: Δημόσιος κίνδυνος όποιος δεν πειθαρχεί στα μέτρα για τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2020, 20:56
Αυστηρό μήνυμα έστειλε σε όσους παραβαίνουν τα μέτρα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
|Intime

Χρυσοχοΐδης: Δημόσιος κίνδυνος όποιος δεν πειθαρχεί στα μέτρα για τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2020, 20:56

Τα μέτρα κατά της μετάδοσης του κορονοϊού θα πρέπει να τηρηθούν από όλους απαρέγκλιτα, είπε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος έσπευσε σε δήλωσή του να τονίσει ότι γίνονται έλεγχοι από την αστυνομία και πώς όποιος δεν πειθαρχεί με τις αποφάσεις της κυβέρνησης, θα αντιμετωπισθεί ανάλογα.

Το Σάββατο έγιναν σε αρκετές πόλεις της χώρας περισσότερες από δέκα συλλήψεις καταστηματαρχών, καθώς λειτουργούσαν τις επιχειρήσεις τους, ενώ προβλεπόταν να παραμείνουν κλειστές.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές αποτελούν «δημόσιο κίνδυνο» και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.

Η δήλωση του κ. Χρυσοχοΐδη

«Είμαστε σε κατάσταση υπεύθυνης στάσης. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Ο καθένας και η καθεμία οφείλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Ετσι προστατεύουν τους δικούς τους ανθρώπους και τους συνάνθρωπους τους. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα. Από όλες και όλους. Η αστυνομία κάνει ελέγχους και φροντίζει για την εφαρμογή του νόμου. Υπάρχουν ωστόσο ελάχιστοι που δεν πειθαρχούν. Όσοι δεν πειθαρχούν πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν αυτό το δικαίωμα, η συμπεριφορά αυτή συνιστά δημόσιο κίνδυνο. Εάν συνεχίσουν θα αντιμετωπισθούν ανάλογα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...