275
Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης | Intime/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Χριστοδουλάκης: Κανονικά οι διαδικασίες, κομβικός ο ρόλος του Γ. Παπανδρέου

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2021, 11:46
Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης
|Intime/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Χριστοδουλάκης: Κανονικά οι διαδικασίες, κομβικός ο ρόλος του Γ. Παπανδρέου

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2021, 11:46

Οι διαδικασίες για την εκλογή προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής θα συνεχιστούν κανονικά, όπως έχει αποφασιστεί από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, τόνισε ο γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Σε δηλώσεις του την Κυριακή στο Mega είπε, μεταξύ άλλων, ότι «το θέμα υγείας της Φώφης Γεννηματά μας συγκλόνισε όλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σεβαστούμε απόλυτα όλες τις ειλημμένες συλλογικές αποφάσεις και η διαδικασία εκλογής αρχηγού θα προχωρήσει κανονικά».

Όπως είπε ακόμη είναι κρίσιμο ζήτημα «η εγγύηση της ενότητας της παράταξης από εδώ και στο εξής».

Σε ερώτημα για το αν θα είναι υποψήφιος ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο κ. Χριστοδουλάκης απάντησε: «Δεν θέλω να απαντήσω σε σενάρια. Επειδή είναι σενάρια, δεν θέλω να απαντήσω».

Πρόσθεσε ότι «είχαμε συζήτηση με τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος ως πρώην πρωθυπουργός συμμερίζεται τις αγωνίες και τους προβληματισμούς που αφορούν την προοπτική της παράταξης. Τέθηκε από κοινού το πως μπορούμε να εγγυηθούμε την ενότητα και την προοπτική του χώρου. Είναι πρώην πρωθυπουργός, έχει έτσι και αλλιώς κομβικό ρόλο στην παράταξη. Και ο ίδιος θα καθορίσει τον ρόλο και τα βήματά του, για την ενότητα της παράταξης».

Εν τω μεταξύ, ο κ. Παπανδρέου έχει ήδη συνομιλήσει με τους διεκδικητές της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής, όπως είχε προαναγγείλει ότι θα πράξει.

Χθες Σάββατο ο πρώην πρωθυπουργός συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ προγραμματίζουν και άλλη μία επικοινωνία σήμερα ή αύριο. Επιπλέον, μίλησε τηλεφωνικά και με τον Παύλο Γερουλάνο, με τον οποίο θα συναντηθεί σήμερα, αλλά και με τον Χάρη Καστανίδη.

Σήμερα Κυριακή ο πρώην πρωθυπουργός θα συναντήσει τον Παύλο Χρηστίδη και πιθανόν σήμερα με τον Βασίλη Κεγκέρογλου.

Υπενθυμίζεται ότι  η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής είναι την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, στις 18:00.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...