210
O Παύλος Χρηστίδης στην παρουσία του το πρωί της Τετάρτης στην εκπομή «Σήμερα» | ΥοuTube/ΣΚΑΙ

Χρηστίδης: Δεν είμαι κομματάρχης του ’60 να δώσω γραμμή στους ψηφοφόρους

Protagon Team Protagon Team 8 Δεκεμβρίου 2021, 11:05
O Παύλος Χρηστίδης στην παρουσία του το πρωί της Τετάρτης στην εκπομή «Σήμερα»
|ΥοuTube/ΣΚΑΙ

Χρηστίδης: Δεν είμαι κομματάρχης του ’60 να δώσω γραμμή στους ψηφοφόρους

Protagon Team Protagon Team 8 Δεκεμβρίου 2021, 11:05

Την πρόθεσή του να μιλήσει εντός της ημέρας με σαφή τρόπο και σε πολιτικό πλαίσιο για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής, εξέφρασε ο Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς από τους παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα» εάν θα στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη ή τον Γιώργο Παπανδρέου, ο κ. Χρηστίδης απάντησε ότι ζούμε στο 2021 και ο κόσμος δεν περιμένει από κανέναν να καθοδηγήσει την ψήφο του.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, ο κ. Χρηστίδης κατετάγη τέταρτος στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου, καθώς πήρε 8.733 ψήφους (ποσοστό 3,25%).

«Δεν περιμένουν οι πολίτες από εμένα, δεν ζούμε στη δεκαετία του ’60 και ως κομματάρχης εγώ να βγω και να δίνω γραμμές. Αυτό είναι κάτι πολύ μακριά από εμένα», είπε ο κ. Χρηστίδης και πρόσθεσε ότι η ψήφος είναι μυστική.

Πρόσθεσε ότι και με τους δύο διεκδικητές της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ έχει συμπορευθεί πολλά χρόνια τώρα, και θα συμπορευθεί και όλα τα επόμενα, και πως είχε επικοινωνία και με τους δύο.

Χαρακτήρισε αυτονόητη τη διεξαγωγή δεύτερου γύρου εσωκομματικών εκλογών, λέγοντας ότι είναι δημοκρατική και θεσμική διαδικασία.

Κάλεσε όσους ψήφισαν στον πρώτο γύρο να έρθουν και στον δεύτερο, καθώς η υψηλή συμμετοχή είναι εγγυητής για την επόμενη ημέρα, για μια παράταξη μεγάλη, που θα ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό  χαρακτήρα της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...