427
Η σκηνή που η Χίλαρι Κλίντον μιλά για τον γάμο της στο ντοκιμαντέρ «Gutsy» | YouTube

Χίλαρι Κλίντον: «Η πιο γενναία μου πράξη ήταν που έμεινα στον γάμο μου»

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2022, 17:11
Η σκηνή που η Χίλαρι Κλίντον μιλά για τον γάμο της στο ντοκιμαντέρ «Gutsy»
|YouTube

Χίλαρι Κλίντον: «Η πιο γενναία μου πράξη ήταν που έμεινα στον γάμο μου»

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2022, 17:11

Η Χίλαρι Κλίντον είπε ότι η απόφασή της να παραμείνει στον γάμο της με τον Μπιλ Κλίντον μετά τις αποκαλύψεις για τη σκανδαλώδη σχέση του συζύγου της με την Μόνικα Λεβίνσκι, ήταν ό,τι πιο θαρραλέο έχει κάνει ποτέ.

Η πρώην Πρώτη Κυρία όμως, πρόσθεσε ότι αυτή η επιλογή «δεν είναι η σωστή για όλους». Μέρος της εξομολόγησης της Χίλαρι Κλίντον για εκείνη την οδυνηρή περίοδο στην ζωή της, βλέπουμε στο τρέιλερ του «Gutsy» (Οι τολμηρές), τη σειρά ντοκιμαντέρ οκτώ επεισοδίων όπου μαζί με την κόρη της, Τσέλσι, δίνουν το μικρόφωνο σε τολμηρές, γενναίες γυναίκες που καταφέρνουν να κάνουν θετικές αλλαγές στον κόσμο.

Βασισμένη στο δικό τους μπεστ σέλερ, «The Book of Gutsy Women», η σειρά παρουσιάζει την πρώην υποψήφια πρόεδρο των ΗΠΑ και την κόρη της να συναντούν γυναίκες καλλιτέχνες, ακτιβίστριες, ηγέτες κοινοτήτων, επιστήμονες και καθημερινές «ηρωίδες της διπλανής πόρτας», όπως η Γκλένον Ντόιλ, η δρ Τζέιν Γκούνταλ, η Μαρίσκα Χάργκιτεϊ, η Γκόλντι Χόουν, η Κέιτ Χάντσον, η Κιμ Καρντάσιαν, η Μέγκαν Δι Στάλιον, η Aμπερ Ράφιν, η Έιμι Σούμερ, η Γκλόρια Στάινεμ και η Γουάντα Σάικς.

Το να μένεις σε έναν γάμο δεν είναι κάτι απλό, είπε η Χίλαρι, η οποία, λόγω του τεράστιου σκανδάλου που είχε δημιουργηθεί τότε στις ΗΠΑ, είναι από τις πιο γνωστές περιπτώσεις γυναικών που έχουν επιλέξει να παραμείνουν με τον σύζυγό τους μετά από απιστία του. Αλλωστε, όπως είπε και η ίδια, «δεν είναι για όλους»: η Μαρία Σράιβερ για παράδειγμα, συγχωρούσε τις απιστίες του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, μέχρι που της ανακοίνωσε ότι έκανε παιδί με την υπηρέτρια…

Στο ντοκιμαντέρ, η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ μιλά για αυτό το θέμα με την ιερέα Γουίτνι Ιτζανάτεν, η οποία είναι περιζήτητη για την τέλεση γάμων στην Καλιφόρνια.

Στο απόσπασμα που εμφανίζεται στο τρέιλερ της σειράς, η ιερέας λέει στην Χίλαρι: «Εχεις έναν γάμο που ήταν πάντα σε δημόσια θέα από την αρχή. Είπες πως το πιο τολμηρό πράγμα που έκανες ποτέ, ήταν να μείνεις σε αυτό τον γάμο», και στην οθόνη φαίνεται η Κλίντον να κουνά το κεφάλι της συμφωνώντας και να προσθέτει: «Αυτό δεν σημαίνει πως είναι σωστό για όλους».

Μιλώντας στο Εntertainment Weekly για τη συνέντευξη, η ιερέας είπε ότι, «ήταν ωραίο να είσαι ανθρώπινη με κάποια που είναι κάπως υπερφυσική. Δεν επρόκειτο για μία συζήτηση της σεβασμιοτάτης Γουίτνι με την υπουργό Κλίντον, ήταν γυναίκα προς γυναίκα. Της είπα ότι ήθελα να ξέρω πώς κατάφερε να μείνει στον γάμο. Ημουν ευγνώμων για τη συζήτησή μας και για το ότι εμπεριείχε κάτι το μαγικό».

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα της Apple.

Δείτε το τρέιλερ του «Gutsy»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...