229
Ο Κωστής Χατζηδάκης μιλά σε πρόσφατη εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Χατζηδάκης: «Ευρωεκλογές με πολιτικό χαρακτήρα και μηνύματα»

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2019, 11:26
Ο Κωστής Χατζηδάκης μιλά σε πρόσφατη εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Χατζηδάκης: «Ευρωεκλογές με πολιτικό χαρακτήρα και μηνύματα»

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2019, 11:26

«Στις ευρωεκλογές, ο κόσμος θα στείλει τα μηνύματά του τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στην αντιπολίτευση», λέει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.

«Οι ευρωεκλογές έχουν πολιτικό χαρακτήρα εφόσον είναι η πρώτη εκλογική αναμέτρηση μετά από τέσσερα χρόνια», τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ  προσθέτει: «Οπου και να πάω ακούω εντονότερα και περισσότερο το μήνυμα “φύγετε”, ο κόσμος θέλει να απαλλαγεί από αυτή την κυβέρνηση».

Ως προς τον χρόνο των εθνικών εκλογών, ο κ. Χατζηδάκης σημειώνει πως «η λογική λέει πως θα γίνουν νωρίς», τονίζοντας πως «η αβεβαιότητα που έχει προκληθεί ζημιώνει την αγορά και την οικονομία».

Αναφέρει επίσης, πως «μετά από ένα τσουβάλι μέτρα και δύο μνημόνια που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας, η οικονομία μας σέρνεται. Δεν προωθούν πραγματικά επενδύσεις και νέες δουλειές. Θέλουν να διαχειρίζονται τη μιζέρια και να μοιράζουν ψεύτικους μπουναμάδες», προσθέτει.

«Για τις επενδύσεις, “κλειδί” είναι η λέξη εμπιστοσύνη. Να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία. Αυτό θα συμβεί σε μεγάλο βαθμό αμέσως μετά την πολιτική αλλαγή, διότι ο ίδιος ο σχηματισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα στείλει το μήνυμα σε αγορές και επενδυτές ότι η Ελλάδα απέκτησε μια κανονική ευρωπαϊκή κυβέρνηση».

Χαρακτηρίζοντας ως «τουλάχιστον περίεργη» την υπόθεση Πετσίτη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ζητά συγκεκριμένες απαντήσεις από τον Πρωθυπουργό και τον Νίκο Παππά, ενώ χαρακτηρίζει υποκριτικά τα όσα λέει η κυβέρνηση για τα δάνεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποπληρώσει τα δάνειά της».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...