182
| InTime News / ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Χατζηδάκης: Απύθμενο θράσος Τσίπρα – Ζητάει και τα ρέστα για τις εκκρεμείς συντάξεις

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2023, 12:51
|InTime News / ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Χατζηδάκης: Απύθμενο θράσος Τσίπρα – Ζητάει και τα ρέστα για τις εκκρεμείς συντάξεις

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2023, 12:51

Για «απύθμενο θράσος» και «τερατώδη ψέμματα» κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης σε σχόλιό του για τα όσα ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα των εκκρεμών συντάξεων σε δηλώσεις του από τη Χίο.

«Το ότι ο κ. Τσίπρας διαθέτει απύθμενο θράσος το γνωρίζαμε ήδη! Οτι θα έφτανε στο σημείο να κουνά το δάχτυλο στην κυβέρνηση για τις εκκρεμείς συντάξεις, ζητώντας και τα ρέστα, είναι όμως τουλάχιστον κωμικό», δήλωσε αρχικά ο κ. Χατζηδάκης.

«Με τερατώδη ψέματα», συνέχισε, ο κ. Τσίπρας «προσπάθησε να κρύψει ότι ο ίδιος μας είχε παραδώσει 1.059.000 ασφαλιστικές εκκρεμότητες στον ΕΦΚΑ! Επιχειρεί όχι μόνο να το αγνοήσει, αλλά να παραστήσει κιόλας ότι το πρόβλημα δήθεν επιδεινώθηκε, όταν μεταξύ των άλλων οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους συνταξιούχους από 487 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019, περιορίστηκαν σε μόλις 3 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο 2023!».

«Μόνο μια λέξη ταιριάζει: ντροπή!», κατέληξε ο κ. Χατζηδάκης.

Βάσει στοιχείων που είχε δώσει στη δημοσιότητα το υπ. Εργασίας τους προηγούμενους μήνες, το 97% των εκκρεμών κύριων συντάξεων από το 2016 και μετά έχει εκδοθεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...