200
|

Χαρδαλιάς: Πώς δεν θα ληφθούν νέα μέτρα – Τέλος και στις υπαίθριες παραστάσεις

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2020, 18:32

Χαρδαλιάς: Πώς δεν θα ληφθούν νέα μέτρα – Τέλος και στις υπαίθριες παραστάσεις

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2020, 18:32

Είμαστε αρκετά μακριά από οποιοδήποτε lockdown ξεκαθάρισε την Τρίτη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος τόνισε ότι δεν πρόκειται να χρειαστεί να λάβουμε κανένα νέο μέτρο, εάν τηρούμε με ευλάβεια το τρίπτυχο «Μάσκα-Αποστάσεις-Κανόνες Υγιεινής».

Την ίδια στιγμή ανακοίνωσε την αναστολή όλων των υπαίθριων θεατρικών παραστάσεων.

«Από Πέμπτη αναστέλλονται όλες οι υπαίθριες παραστάσεις», είπε ο κ. Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της επίσημης ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

Πρόσθεσε ότι οι θερινοί κινηματογράφοι θα παραμείνουν σε λειτουργία.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη φάση, ειδικά στην Αττική και ακόμη περισσότερο στο κέντρο της Αθήνας που είναι σε «πορτοκαλί» επίπεδο.

Ειδική πλατφόρμα

Ανακοίνωσε επίσης ότι δημιουργείται ειδική πλατφόρμα στο gov.gr, από την ερχόμενη Παρασκευή, όπου οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται για τα μέτρα που ισχύουν στην περιοχή τους.

Την ίδια στιγμή, ανοίγουν 220 δωμάτια σε ξενοδοχεία καραντίνας για τους ασθενείς στην Αθήνα, ενώ θα γίνονται οι ανακοινώσεις σε 14 γλώσσες, κάτι για το οποίο έχει φροντίσει ο δήμος Αθηναίων.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στα νέα μέτρα που έχουν επιβληθεί, δίνοντας έμφαση σε αυτά που αφορούν στην τηλεργασία στον Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και κάνοντας αναφορά στην σταδιακή προσέλευση και αποχώρηση των εργαζομένων στην εργασία τους ώστε να αποσυμφορηθούν τα Μέσα Μεταφοράς.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...